Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ένα δισ. ζητάει ελληνίδα δημοσιογράφος από τον Τούρκο επιχειρηματία και σύζυγό της

Ένα δισ. ζητάει ελληνίδα δημοσιογράφος α...

Η Φανή Γραμματικόγιαννη

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και η Φανή αξιώνει μερίδιο από την περιουσία του πρώην συζύγου της, η οποία ανέρχεται στο 1δις.

Για πολλούς ο γάμος της δημοσιογράφου, Φανής Γραμματικογιάννη, είχε χαρακτηριστεί ως το παραμύθι της Σταχτοπούτας σε μια ελληνοτουρκική εκδοχή. Το 2006 σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης είχε γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της. Τον πρώην, πλέον, πρόεδρο της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και το 2009, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μανχάταν και λίγα χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας spirto, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και η Φανή αξιώνει μερίδιο από την περιουσία του πρώην συζύγου της, η οποία ανέρχεται στο 1 δισ. Επίσης οι δικηγόροι καλούνται να μοιράσουν και κάποια ακίνητα που αποκτήθηκαν στη διάρκεια του γάμου και φυσικά το πολυτελές σκάφος barbie, το οποίο κοστολογείται τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ.  

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, από το 2014 η Φανή Γραμματικόγιαννη αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση της με τον επιχειρηματία Ουνάλ Αϊσάλ και αυτά φαίνεται πως οδήγησαν στον χωρισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight