Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι καλύτερες ...καβάτζες για υπαίθριο σεξ κάτω από τον Πατρινό ουρανό!!!

Οι καλύτερες ...καβάτζες για υπαίθριο σε...

Ρωτήσαμε, μάθαμε και σας τις παρουσιάζουμε

Παλιότερα οι υπαίθριες ...καβάτζες για σεξ αφορούσαν κυρίως τα ζευγαράκια νεαρών ηλικιών που δεν είχαν στεγάσει τον έρωτά τους, ή παράνομα ζευγάρια.

Τώρα με την κρίση που «ήρθε κοντά» η πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια και έχουν μαζευτεί σε ένα σπίτι παππούδες, γιαγιάδες, ξαδέλφια και ολοένα αυξάνονται οι περιπτώσεις των πατρινών που ..χαίρονται τον έρωτά τους ..υπαιθρίως.

Εξυπακούεται ότι το αυτοκίνητο είναι μια λύση, αλλά και πεζός έχεις τις ευκαιρίες σου.

Η Πάτρα προσφέρει μια σειρά από δημόσιους χώρους, που προσφέρονται ακριβώς για τα ζευγάρια που θέλουν να βρεθούν πολύ κοντά.

Προσοχή όμως! Το σεξ σε δημόσιο χώρο, όσο περιπετειώδες και εάν φαντάζει, κρύβει κινδύνους, από ηδονοβλεψίες, μέχρι αστυνομικούς, μιας και – εννοείται – πως απαγορεύεται.

Πάντως, επειδή το ίδιο το σεξ, ούτως ή άλλως κρύβει κινδύνους, όσο ωραίο και εάν είναι, εσύ φέρσου έξυπνα και προφύλαξε τον εαυτό σου και τον ή την σύντροφό σου, χρησιμοποιώντας προφυλακτικό.

Ιδού μερικοί από τους τσεκαρισμένους δημόσιους χώρους της Πάτρας, όπου επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για να εκφράσουν το πάθος τους, εννοείται υπό το φως των αστεριών για να μην γίνουν θέαμα και τσακωτοί!

Πλαζ: Τόσο η παραλία, όσο και το δασάκι από πάνω προσφέρονται χειμώνα – καλοκαίρι για ερωτικές συναντήσεις. Βέβαια, το καλοκαίρι ο κόσμος είναι πάρα πολύς όλο τα βράδυ, ωστόσο μπορείς να βρεις ένα χώρο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, είτε στην παραλία, είτε μέσα στο αυτοκίνητο.

Η Πλαζ, άλλωστε, αποτελεί διαχρονική επιλογή για τους λάτρεις του είδους. Φυσικά, έχετε το νου σας, διότι καραδοκούν και ηδονοβλεψίες.

Μαρίνα: Από τις καλύτερες μεριές για τους Πατρινούς. Ρομαντική βόλτα δίπλα στα βαρκάκια και στη συνέχεια σκαρφάλωμα στα βράχια, που βρίσκονται μπροστά από το λιμανάκι. Προσοχή στους τραυματισμούς, αλλά και στον… συνωστισμό!

Μόλος: Ο χώρος προσφέρεται κυρίως για τα προκαταρκτικά. Χαδάκια, φιλάκια και τα λοιπά. Και αυτό διότι, τα αδιάκριτα βλέμματα είναι παρά πολλά, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Το χειμώνα είναι πολύ καλύτερα, εννοείται μέσα σε αμάξι.

Παραλιακή ζώνη από Φάρο μέχρι νέο λιμάνι: Ειδυλλιακό τοπίο για να εκφράσετε τον έρωτά σας, με θέα τη θάλασσα και τον έναστρο ουρανό.

Υπάρχει το πάρκινγκ δίπλα, μεταξύ του Φάρου και του ΝΟΠ και από εκεί μέχρι το νέο λιμάνι το νέο πάρκο. Προσοχή στους απρόσκλητους επισκέπτες που είναι πολλοί στην περιοχή.

Κάστρο: Η πλατεία του Κάστρου προσφέρεται, μεταμεσονύχτιες ώρες φυσικά, για ερωτικές περιπτύξεις στη σκιά των… προγόνων. Η θέα ούτως ή άλλως εμπνέει για περιπέτειες!

Σκάλες Αγίου Νικολάου: Αριστερά και δεξιά από τις σκάλες υπάρχουν σοκάκια, που προσοχή οδηγούν σε σπίτια! Ωστόσο, κάποια από αυτά είναι ακατοίκητα και ο χώρος κάτω από τα δέντρα και μακριά από τα φώτα, προσφέρεται για περιπτύξεις!

Δασύλλιο: Σταθερά πρώτη επιλογή για τους λάτρεις του είδους. Το δασάκι, είτε στο πάρκο, είτε από κάτω προσφέρεται για τους τολμηρούς. Αλλά και στο ΙΧ υπάρχουν αρκετές αθέατες μεριές, που μπορείς να εκφράσεις τον έρωτά σου.

Προσοχή όμως, διότι η περιοχή φημίζεται και για τους ηδονοβλεψίες που προσελκύει…

Ομπλός (όχι το μοναστήρι άθεοι!). Ο δρόμος που οδηγεί προς το απομακρυσμένο μοναστήρι του Ομπλού, προσφέρεται για εκρηκτικές βραδιές, φυσικά μέσα στο αυτοκίνητο, μιας και η περιοχή είναι απομονωμένη.

Κάστρο Ρίου: Η παραλία πίσω από το Κάστρο του Ρίου, αλλά και ο χώρος γύρω από τη γέφυρα, έχει τη δική του ιστορία! Το καλοκαίρι προσελκύει πολλούς ψαράδες, ωστόσο το χειμώνα τα πράγματα είναι πιο ήσυχα. Προσοχή όμως. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και κάνει κρύο, για αυτό πρέπει να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Πλατεία Παντοκράτορα: Κοντά στην εκκλησία, υπάρχουν δύο πλατείες, με αρκετά παγκάκια, οπότε διαλέγετε και παίρνετε, ενώ δύσκολα περνάνε από εκεί περαστικοί και αυτοκίνητα.

Πάρκο Κεραιών: Ακριβώς πάνω από το Δασύλλιο υπάρχει το πάρκο με τις κεραίες. Η θέα, αλλά και η απομόνωση, προσελκύει κάθε βράδυ πολλά ζευγάρια, τα οποία απολαμβάνουν στιγμές πάθους μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight