Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΔ: Κατέθεσαν υποψηφιότητα Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας – Ποιοι Αχαιοί τους στηρίζουν - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΔ: Κατέθεσαν υποψηφιότητα Μητσοτάκης κα...

Εκκρεμεί η κατάθεση των 50 υπογραφών από τον Άδωνη Γεωργιάδη

Τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία της Ν.Δ. κατέθεσαν και επισήμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, λίγες ώρες πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.

Σε δηλώσεις του, ο Κυρ. Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του, σημείωσε ότι προσβλέπει σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο με τους συνυποψηφίους του για το μέλλον της ΝΔ.Ανάμεσα στις υπογραφές ξεχωρίζει αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Γιώργου Κύρτσου, της Μαρίας Σπυράκη και της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη. Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία τεσσάρων πρώην γενικών διευθυντών της ΝΔ.

Μεταξύ των υπογραφών υπάρχει και αυτή του Πατρινού επιχειρηματία και αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της ΕΣΕΕ Ηλία Παυλίδη.

Να σημειωθεί ότι υπέρ της υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ταχθεί ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Μιχάλης Μπεκίρης.

Ακολούθησε η κατάθεση της υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα. Σε δηλώσεις του από τη Λ. Συγγρού, ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύθηκαν με την υπογραφή τους και πρόσθεσε: «Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες. Τολμάμε να ελπίζουμε».

Την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να υπογράψει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Γιάννης Μάκκας.

Ο ίδιος αναφέρει:

Αποφάσισα να υπογράψω για τον Απόστολο Τζιτζικώστα .

Η απόφασή μου, εκφράζει ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας . Τιμώ και σέβομαι όλους τους υποψήφιους και θα είμαι δίπλα τους σε ότι με χρειαστούν .

Όμως είναι προσωπική μου επιλογή σε μια δύσκολη στιγμή για την Παράταξη να εκφράσω το αίτημα της ανανέωσης .

Να στηρίξω μια ανανέωση στην ουσία σε όλα και όχι στα λόγια .

Τολμάμε να ελπίζουμε !!!

Με την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα τάσσεται και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας  Θανάσης Νταβλούρος, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr και  ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης στηρίζει την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις