Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 30 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Ζυγός

Ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες φέρνει ανθρώπους απ' το παρελθόν στη ζωή σας, διάφορα reunion, συναντήσεις με συγγενείς που είχατε να δείτε καιρό, αλλά και ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Αναθεωρήσεις και συνειδητοποιήσεις. Γόνιμη μέρα, ακόμα και οικονομικά.

Σκορπιός

Θετική μέρα, με καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια, επαφές, δικτύωση. Ο σύντροφος, οι συνεργάτες και οι φίλοι παίζουν ευεργετικό ρόλο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες άτομα απ' το παρελθόν με τα οποία κάτι έχετε να κλείσετε, αλλά και γραφειοκρατικά ζητήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν.

Τοξότης

Φίλους και γνωστούς απ' τα παλιά φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Πιθανόν να προχωρούν και κάποια σχέδια που είχαν αναβληθεί. Παράλληλα σήμερα είναι μια τυχερή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με ευχάριστες εξελίξεις κι ανοίγματα, όπως επίσης και με κέρδη.

Αιγόκερως

Η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες επαφές με άτομα εξουσίας και επαγγελματικές συμφωνίες που είχαν αναβληθεί. Κλείνει αισιόδοξα και τυχερά ο μήνας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις κι επιτυχίες σε ερωτικά, σπουδές, νομικές υποθέσεις ή άλλα θέματα.

Υδροχόος

Συνεχίζει να είναι εποχή επανασυνδέσεων, με την συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει αυτές τις μέρες ανθρώπους απ' τα παλιά, ακόμα και άτομα απ' το εξωτερικό. Προχώρημα νομικών υποθέσεων ή ζητημάτων σπουδών που είχαν αναβληθεί. Καλή και γόνιμη μέρα, με ενίσχυση επίσης οικονομική και ψυχολογική.

Ιχθύες

Με ευχάριστες επαφές, συναντήσεις, γνωριμίες και με θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και συμφωνίες κλείνει ο μήνας, ενώ μπορεί να λάβετε και κάποια καλά νέα σήμερα. Παράλληλα κορυφώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, η οποία αυτές τις μέρες φαίνεται να προχωρά ζητήματα οικονομικά που είχαν καθυστερήσει.

Κριός

Κοινωνικά και θετικά κλείνει ο μήνας, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει αυτές τις μέρες επανασυνδέσεις με πρώην συντρόφους σας ή με παλιούς συνεργάτες και φίλους. Σήμερα αναμένεται να είναι και μια επικερδής μέρα, με αυξημένα έσοδα και με ωραίες αγορές ή καλές πωλήσεις.

Ταύρος

Τυχερή μέρα για το ζώδιό σας, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία να φέρνει διάφορες ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως σε ερωτικά ή προσωπικούς στόχους. Αυξάνει τη δημοφιλία σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες παλιούς συνεργάτες ή πελάτες, ενώ προχωρούν επαγγελματικές επαφές και ιδέες που είχαν αφεθεί.

Δίδυμοι

Ο μήνας κλείνει θετικά και με ευχάριστες συναντήσεις, με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει αυτές τις μέρες ερωτικές επανασυνδέσεις ή συναντήσεις με παλιούς έρωτες. Πιθανόν να προχωρούν και κάποια αφημένα δημιουργικά project ή ιδέες. Αίσιο τελείωμα ζητημάτων σήμερα, ανακούφιση κι απελευθέρωση ψυχολογική.

Καρκίνος

Μια καλή μέρα, όπου πιθανόν να έχετε κάποια ευχάριστα νέα κι εξελίξεις, ενώ φίλοι, γνωστοί και συγγενείς παίζουν ευεργετικό ρόλο. Ωραία κοινωνική ζωή, ανανέωση σχέσεων. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες άλυτα θέματα σπιτιού ή μνήμες παλιές, συνειδητοποιήσεις και συναντήσεις με άτομα απ' το παρελθόν.

Λέων

Επικοινωνιακά τελειώνει ο μήνας, με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει αυτές τις μέρες συναντήσεις διάφορες, και κυρίως με άτομα απ' το παρελθόν, reunion, συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό, κλπ. Συζητήσεις και ιδέες που είχαν αφεθεί, προχωρούν τώρα. Τυχερή μέρα για τα οικονομικά κι επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Αρκετά καλή μέρα, καθώς ενεργοποιείται ο τυχερός Δίας στο ζώδιό σας και φέρνει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις και καλά νέα, επιτυχίες ή κάποια ανοίγματα αλλά κι ανανέωση ερωτική. Σήμερα κορυφώνεται και η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει επιστροφή χρημάτων ή προχώρημα καθυστερημένων οικονομικών συμφωνιών και αγορών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being