Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Έκείνο το βράδυ που συνάντησα τον Μίκη στο Πολύεδρο"

"Έκείνο το βράδυ που συνάντησα τον ...

Οι φωτοαναμνήσεις του Χρήστου Σταματόπουλου

Είναι ένας από τους φωτογράφους της Πάτρας με το μεγαλύτερο αρχείο. Συχνά  μάλιστα μοιράζευται τις αναμνήσεις του με τους φίλους του στο fb. Ο Χρήστος Σταματόπουλος, αυτή τη φορά θυμήθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη και τη συνάντησή τους στα 1996.

Γράφει στην προσωπική του σελίδα στο fb: Σημερα θυμηθηκα τον Μικη (Μιχαηλ) Θεοδωρακη *=( 1996)!
Αφορμη,η Ισαβελλα λα κατολικα στο Μεξικο !Μου εγινε εμμονη το CANTO GENERAL de Pablo Neruda de Chile,that wrote an Epic poem for the whole history and culture de America Latina,and in turn,Mikis Theo,wrote the music score,that tangled, and took him a decade to complete ! Για να τον τιμησω,οπως αυτος για την ορχηστρικη. μουσικη πανδαισια,που μου προσεφερε,τον ευχαριστω και τον τιμω με μια ταπεινη φωτογραφικη συνθεση που του προσφερα σε 5ο χ 60, και μια δευτερη ιδια, ιδιου μεγεθους, με την αφιερωση του προς εμενα !

Ηταν μια καλοκαιρινη βραδυα,ακομα σουρουπο,οταν ο ποιητης μας και λογοτεχνης,κ.Διονυσης Καρατζας μου τηλεφωνησε οτι ερχεται ο Μικης στην Πατρα !

..στο βιβλιοπωλειο και πολιτιστικο χωρο,στο αιθριο, του ΠΟΛΥΕΔΡΟΥ,και ανταποκριθηκα δεοντως..ο Μικης Θ.,εχει,με την ευκαιρια,μελοποιησει αρκετους L.P. Records, του Πατρινου μας ποιητη.

Αν θυμαμαι καλα ηταν ο 4ος τομος της σειρας πολιτικων βιβλιων του... οι δρομοι των Αρχαγγελων ...που μας μιλησε ,μια αξεχαστη βραδυα του 1996 !!! Στο Βραχατι Κορινθιας,οπου διαμενει και η ξαδελφη μου η Κατερινα Σουμελιδη παρακαλω,τους πολλους χαιρετισμους μου στον μεγαλυτερα εν ζωη Ελληνα διανοητη και συνθετη, και ευχομαι να ειναι παντα γερος και δυνατος......"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight