Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Πιθανόν αυτές τις μέρες να λαμβάνετε μια οικονομική ενίσχυση που δεν περιμένατε, με την θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού να ξεμπλοκάρει οικονομικά κι ερωτικά θέματα αλλά και την ψυχολογία σας – αίσθημα ανανέωσης. Στις 23/9 κορυφώνεται η επιρροή αυτή, λόγω της οποίας μπορεί επίσης να κλείνουν με αίσιο και γρήγορο τρόπο κάποια θέματα ή κύκλοι.

Ζυγός

Μια θετική όψη για τις σχέσεις, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού για λίγες ακόμα μέρες φέρνει ανανέωση δεσμών, συνεργασιών και φιλιών, ενώ τα συναισθήματα είναι πιο καθαρά, αποστασιοποιημένα και φιλικά αλλά κι ενθουσιώδη. Ευχάριστες εκπλήξεις απ' τον σύντροφο ή από καλούς φίλους, συνεργάτες και γνωστούς. Ευνοεί τη δικτύωση, τις ομάδες, το ίντερνετ.

Σκορπιός

Ανανέωση επαγγελματική αλλά κι αισθηματική φέρνει η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού (κορυφώνεται 23/9), η οποία αυτές τις μέρες φέρνει γρήγορες εξελίξεις και κέρδη στα επαγγελματικά, όπως επίσης και θετικές εξελίξεις κι εκπλήξεις στα ερωτικά και σε συνεργασίες. Πιθανόν να γίνονται κάποιες καλές επαγγελματικές επαφές, ενώ το ίντερνετ βοηθά σε αυτό.

Τοξότης

Αυξάνει τον ενθουσιασμό στις σχέσεις και κάνει τα συναισθήματα πιο φιλικά κι απελευθερωμένα η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού (κορυφώνεται 23/9), ενώ δεν λείπουν και οι κεραυνοβόλοι έρωτες ή οι εκπλήξεις αυτές τις μέρες! Απρόσμενα κέρδη επίσης και θετικές εξελίξεις με τα παιδιά ή σε ζητήματα ταξιδιών, σπουδών, νομικών. Αυξημένη δημιουργικότητα κι επινοητικότητα.

Αιγόκερως

Κάποιες καλές κι απρόσμενες εξελίξεις είναι πιθανές αυτές τις μέρες σε θέματα οικονομικά, σε χορηγίες, δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ, όπως επίσης και σε ζητήματα σπιτιού, ακινήτων, οικογένειας, με τη θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού (κορυφώνεται 23/9). Μια επιρροή επίσης που σας απελευθερώνει συναισθηματικά και απ' το παρελθόν, ενώ εξυγιαίνει τις σχέσεις.

Υδροχόος

Ωραίες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες και απρόσμενες συναντήσεις-εκπλήξεις φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται στις 23/9, μια επιρροή που προσφέρει περισσότερη αρμονία, υγιή αποστασιοποίηση και φιλικότητα στους δεσμούς και στα πάρε-δώσε με τους άλλους. Πιθανοί και κεραυνοβόλοι έρωτες. Ευνοεί επαφές, συνεργασίες, ταξιδάκια.

Ιχθύες

Απρόσμενα κέρδη και βελτίωση στον εργασιακό χώρο φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού (κορυφώνεται 23/9), ενώ μπορεί να προσφέρει και ιδέες για εναλλακτικές πηγές εσόδων. Ευνοεί τις επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ το κλίμα στο χώρο δουλειάς καλυτερεύει σημαντικά. Εύνοια και σε θέματα υγείας, διατροφής αλλά και κατοικιδίων.

Κριός

Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού για λίγες ακόμα μέρες φέρνει εκπλήξεις κι απρόσμενες εξελίξεις στα ερωτικά, μια όψη που αυξάνει τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια των σχέσεων. Ευνοεί επίσης τα οικονομικά, με πιθανά έσοδα που δεν περιμένατε. Αυξάνει την δημιουργικότητά σας και παίρνετε ωραίες πρωτοβουλίες. Διασκέδαση, φλερτ, χαρά, παιχνίδι. Θετικές εξελίξεις με τα παιδιά.

Ταύρος

Μια καλή όψη που θα λειτουργεί για δυο-τρεις ακόμα μέρες, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ξεμπλοκάρει την ψυχολογία σας και σας απελευθερώνει από το παρελθόν και από προσκολλήσεις διάφορες. Αίσθημα ανανέωσης ψυχικής. Φέρνει όμως και θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, ενώ κλείνουν γρήγορα και ορισμένα άλυτα θέματα ή κύκλοι.

Δίδυμοι

Ευχάριστες κι απρόσμενες συναντήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα και γνωριμίες φέρνει αυτές τις μέρες η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης-Ουρανού (κορυφώνεται 23/9), ενώ τα συναισθήματα στις σχέσεις είναι φιλικά και θετικά. Μια επιρροή που ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση και τα μαθήματα σε ομάδες ή την ενασχόληση με συλλόγους και κόμματα. Ωραία κι απρόσμενα ταξιδάκια ή βόλτες.

Καρκίνος

Θετική για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία για λίγες ακόμα μέρες θα φέρνει έσοδα που δεν περιμένατε αλλά και κάποιες απρόσμενες και καλές εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο. Ξεμπλοκάρουν γενικά αυτοί οι δυο τομείς και παρουσιάζεται πρόοδος. Ωραίες αγορές που σας ενθουσιάζουν.

Λέων

Η Αφροδίτη που είναι ακόμα στο ζώδιό σας κορυφώνει θετική όψη με τον προοδευτικό Ουρανό, η οποία για λίγες ακόμα μέρες θα φέρνει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, ανανέωση στις σχέσεις αλλά και θετικές εξελίξεις που δεν περιμένατε σε σπουδές, νομικά θέματα, και σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Λάμψη, ενθουσιασμός, μαγνητισμός, αίσθημα απελευθέρωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being