Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με σφουγγαρίστρες και αντλίες από το πρωί σε πλημμυρισμένα εμπορικά και καφέ - Καταστράφηκαν περιουσίες - Πλημμύρισαν και αυτοκίνητα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με σφουγγαρίστρες και αντλίες από...

Κλήθηκε η πυροσβεστική για άντληση υδάτων

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η καταιγίδα και στα καταστήματα της Πάτρας (εμπορικά, καφέ κ.α.) καθώς πολλά από αυτά πλημμύρισαν. Σε πολλές περιπτώσεις κλήθηκε η πυροσβεστική για άντληση των υδάτων ακόμα και μέσα από αυτοκίνητα.

Οι εικόνες αυτές σίγουρα δεν είναι πρωτοφανείς αλλά οι καταστηματάρχες δεν περίμεναν ότι με την πρώτη νεροποντή θα έβλεπαν τα καταστήματά τους να πλημμυρίζουν.

Το thebest.gr και ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος κατέγραψαν φωτογραφικά τις προσπάθειες για άντληση των υδάτων (Πάτρα:Πλημμυρίσαμε! Προβλήματα από τη νεροποντή- Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο - Αυτοκίνητα πάνω στην πλατεία Τριών Συμμάχων! ΦΩΤΟ).

Εξάλου με το πρώτο πρωινό φως οι παρενέργεις της χθεσινής καταιγίδας ήταν εμφανείς από άκρη σε άκρη της πόλης. (Πάτρα: Το τρένο έκοψε ταχύτητα για να μην πέσει στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα - Μπάρα έπεσε σε λεωφορείο - ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ), ενώ μέχρι και ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου ..ανατινάχθηκε. (Πάτρα: "Ανατινάχθηκε" ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου - Ξηλώθηκε το πλακόστρωτο - ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις