Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Σήμερα γυρνά και τυπικά ανάδρομος ο Ερμής, ο οποίος για ένα εικοσαήμερο περίπου αναμένεται να φέρει καθυστερήσεις κι εμπόδια σε οικονομικά κυρίως θέματα, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ. Δεν είναι καλή περίοδος για ψώνια και συμβόλαια. Έως τις 9/10 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα κάνετε αναθεώρηση των αξιών σας, τι εκτιμάτε και για τι αξίζετε.

Ζυγός

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας γυρνά σήμερα ανάδρομος και μέχρι τις 9/10 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα φέρει πολλούς ανθρώπους απ' τα παλιά στη ζωή σας, συμμαθητές, έρωτες, φίλους κλπ. Στο διάστημα αυτό θα κάνετε αναθεώρηση του τι είστε, τι θέλετε και της κατεύθυνσης της ζωής σας, μέσα από αρκετή αναποφασιστικότητα. Αναβολές ξεκινημάτων.

Σκορπιός

Μια συνολική ανασκόπηση της ζωής σας θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής για τρεις εβδομάδες περίπου, ένα διάστημα στο οποίο θα κάνετε απολογισμούς και θα κληθείτε να κλείσετε διάφορους κύκλους και θέματα. Εποχή παρασκηνίων. Εσωτερική αναποφασιστικότητα, μέχρι να αφουγκραστείτε τα πραγματικά σας όνειρα. Δεν λείπουν αισθήματα ενοχής και μεταμέλεια για τα παλιά.

Τοξότης

Φίλους και γνωστούς απ' τα παλιά αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, ένα διάστημα στο οποίο μπορεί να ξαναρχίσετε τη συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα που είχατε αφήσει. Προβλήματα δικτύωσης αναμένονται, ίσως και σοβαρές βλάβες σε υπολογιστές, ρούτερ κλπ. Αναβολές σχεδίων και αναθεώρηση αυτών.

Αιγόκερως

Λόγω του ανάδρομου Ερμή που ξεκινά και τυπικά σήμερα την φαινομενική ανάποδη πορεία του, αναμένονται καθυστερήσεις, αναβολές ή ακυρώσεις σε επαγγελματικά θέματα και σε συναντήσεις με άτομα εξουσίας έως και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Δεν είναι περίοδος ξεκινημάτων – αποφύγετε συμβόλαια κλπ. Αναθεώρηση της δημόσιας κι επαγγελματικής εικόνας σας.

Υδροχόος

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή έχει ξεκινήσει και σήμερα γυρνά και τυπικά σε ανάποδη πορεία, κάτι που αναμένεται να φέρει αναβολές σε ταξίδια, εμπόδια σε επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους, καθυστερήσεις στις σπουδές και αναβολές σε δίκες και σε θέματα νομικά, έως το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Αναθεώρηση της φιλοσοφίας σας.

Ιχθύες

Κάποια οικονομικά ζητήματα ίσως πάνε πίσω τώρα με τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος έως το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου μπορεί να φέρει αναβολές κι εμπόδια σε θέματα που αφορούν δάνεια, κληρονομικά, επενδύσεις, εφορία κλπ. Επιστροφή παλιών χρωστούμενων. Δεν ευνοούνται νέες συμβάσεις και οικονομικές συνεργασίες. Αναθεώρηση σεξουαλική. Κάθαρση ψυχολογική.

Κριός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας φέρει ανθρώπους απ' τα παλιά για ένα εικοσαήμερο, οπότε θα είναι περίοδος επανασυνδέσεων με παλιούς έρωτες, συνεργάτες και καλούς φίλους. Κάποιες απ' αυτές τις συναντήσεις μπορεί να έχουν ένα μοιραίο περιεχόμενο. Γενικά μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα κάνετε αναθεωρήσεις στις σχέσεις. Αρκετή αναποφασιστικότητα.

Ταύρος

Ξεκινά και τυπικά σήμερα η επιρροή του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος έως και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις κι εμπόδια στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητά σας, με αναβολές ή ακυρώσεις σε ραντεβού κλπ. Βλάβες ή και καταστροφή συσκευών. Αναθεώρηση σε υγεία, διατροφή, συνήθειες. Παλιά θέματα υγείας ίσως επανέρχονται.

Δίδυμοι

Ερωτικές επανασυνδέσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ενώ κάποιες απ' αυτές τις επανασυνδέσεις μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά σε κάποιο επίπεδο. Αναθεώρηση στον τρόπο που φλερτάρετε και διασκεδάζετε. Καλή περίοδος να ξαναπιάσετε αφημένα δημιουργικά project. Παλιά θέματα των παιδιών ξαναπροκύπτουν.

Καρκίνος

Δεν είναι καλή περίοδος για μετακομίσεις, ενοικιάσεις, συμβόλαια κι αγοραπωλησίες τώρα που γύρισε ανάδρομος ο Ερμής, όμως μέχρι τις 9/10 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, ευνοεί την τακτοποίηση παλιών θεμάτων που αφορούν σπίτι, ακίνητα, οικογένεια. Ένα διάστημα με ανασκόπηση του παρελθόντος. Συναντήσεις με άτομα της οικογένειας που έχετε να δείτε καιρό.

Λέων

Οι επικοινωνιακές καθυστερήσεις του ανάδρομου Ερμή έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ σήμερα γυρνά και τυπικά ανάδρομος, κι έτσι μέχρι τις 9/10 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία αναμένονται πολλές ακυρώσεις σε ραντεβού, εμπόδια στις μετακινήσεις, βλάβες σε συσκευές ή ολική καταστροφή τους, κλπ. Συναντήσεις με παλιούς συμμαθητές, συγγενείς, γείτονες. Αναθεώρηση ιδεών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being