Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδείες στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα

Περιοδείες στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα

ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Περιοδείες σε όλο το Νομό πραγματοποιούν οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ. Σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος επισημαίνονται τα παρακάτω:

"Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ξεκίνησε προεκλογικό αγώνα προκειμένου να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες για τις θέσεις μας. Οι υποψήφιοί μας περιοδεύουν είτε σε κλιμάκια είτε μεμονωμένοι σε όλο το Νομό. Γίνονται δεκτοί με έντονη απήχηση και αποδοχή και είναι κάτι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον πολιτικό αγώνα.

Καλούμε όλα τα μέλη, τους φίλους και τα παλιά μας στελέχη να συστρατευθούν μαζί μας. Ξεχωριστή πρόσκληση απευθύνουμε σε όλους τους φίλους και τα στελέχη που στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις επέλεξαν διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, να αγωνιστούν μαζί μας για τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και το ΜΕΛΛΟΝ όχι μόνο του Νομού Αχαίας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.

Γι’ αυτό, ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις και τις περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών.

Την Παρασκευή 11/09 κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μαζί με τους Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, Θανάση Παπαδόπουλο, Νίκο Μοίραλη και Νίκο Λύρα θα περιοδεύσουν στο Αίγιο και συγκεκριμένα θα επισκεφθούν το νοσοκομείο του Αιγίου, την Ένωση Αιγιαλείας καθώς και τον Δήμο Αιγιαλείας.

Το Σάββατο 12/09 κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μαζί με τους Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, Θανάση Παπαδόπουλο, Αδαμαντία Νιφόρα, Νίκο Μοίραλη και  Άρτεμις Παπίρη θα περιοδεύσουν στη Δυτική Αχαία και συγκεκριμένα στο κέντρο και στην αγορά της Αχαγιάς.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 7 το απόγευμα θα μιλήσει ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού και νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Παύλος Γερουλάνος θα μιλήσει στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου.

Κλείνοντας, την Κυριακή 13/09 κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα περιοδεύσει στη Τριταία ξεκινώντας από το Διάσελο."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις