Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Άρης κοντά σε Κόκε και Ραούλ Μπράβο

Ποδόσφαιρο: Ο Άρης κοντά σε Κόκε και Ραούλ Μπράβο

Σπουδαία ενίσχυση για τους κίτρινους εν όψη της νέας χρονιάς

Σημαντική ενίσχυση για τον Άρη, καθώς οι Σέρχιο Κόκε και Ραούλ Μπράβο αναμένεται να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη εντός της ημέρας για λογαριασμό των «κίτρινων».

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) για λογαριασμό του Άρη οι Ραούλ Μπράβο και Σέρχιο Κόκε, την ίδια ώρα που παραμένει ανοιχτό το θέμα του προπονητή με τους Νίκο Αναστόπουλο και Κάρλος Γκρανέρο να είναι στο προσκήνιο.

Στον Άρη μετά από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη να διαδέχεται τον Νίκο Αρβανιτίδη μετά από δύο μέρες που είχε πάρει το χρίσμα από την Γενική Συνέλευση του ΑΣ το θέμα προπονητή και η ενίσχυση του ρόστερ είναι σε άμεση προτεραιότητα.

Στα θετικά για τον Άρη είναι ότι με δεδομένο ότι έχει μεγάλο αντίπαλό του τον χρόνο το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έφερε κέρδος μίας εβδομάδας για περαιτέρω μίνι προετοιμασία. Κι αυτό γιατί ο Άρης έχει ρεπό στην πρεμιέρα της 27 Σεπτεμβρίου με το πρώτο επίσημο παιχνίδι του να μετατέθηκε για τις 4 Οκτωβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Τα κλειδιά του Άρη στον Νίκο Αρβανιτίδη

Ποδόσφαιρο: Στο πλευρό των διεθνών ο ΠΣΑΠ


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports