Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Τα χρώματα της Ελλάδας»: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απόψε στο Θερινό Χάραμα της Πάτρας

«Τα χρώματα της Ελλάδας»: Η Άλκηστις Πρω...

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου

Το κινηματογραφικό σκηνικό της όμορφης, μαγικής πόλης στο Θερινό Χάραμα που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του θα υποδεχτεί την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μαζί με έξι εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς και τη μουσική παράσταση «Τα χρώματα της Ελλάδας» που ταξίδεψε εκτός συνόρων, μάγεψε το κοινό και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τους μουσικούς της συνεργάτες, μετά το «Μetropolitan Museum» της Νέας Υόρκης, το «Catogan theater» στο Λονδίνο, το «Alhambra theater» στο Παρίσι κ.α., θα παρουσιάσουν αυτήν την παράσταση  στην Πάτρα, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ, στο Θερινό ΧΑΡΑΜΑ, σε συνεργασία με τον Μελωδία Πάτρας 100,4.

«Τα χρώματα της Ελλάδας» (Colours of Greece) είναι το μουσικό ταξίδι της Ελληνίδας ερμηνεύτριας από την μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι και περιέχει τραγούδια των γνωστών συνθετών Νίκου Αντύπα, Στέφανου Κορκολή, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Σταμάτη Κραουνάκη, Goran Bregovic αλλά και μοναδικές μουσικές στιγμές με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.  Μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ο Γιώργος Περρής και 5 ακόμα σολίστες μουσικοί σ’ ένα διαφορετικό άκουσμα.

Παίζουν  οι : Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο και ενορχηστρώσεις, Κώστας Καρακατσάνης βιολί, φυσαρμόνικα και κιθάρα, Άγγελος Παπαδάτος μπάσο, Θάνος Σταυρίδης ακορντεόν , Μανώλης Τόμπρος drums, και Αλέξης Κώστας κρουστά.

Σημεία προπώλησης: Οπτικά Καμίσης - Κορίνθου 287, Βιβλιοπωλείο Discover your way - Πατρέως 30, Beer Bar Q - Ρήγα Φεραίου και Τριών Ναυάρχων και Gelateria Menodiociotto - Γεροκωστοπούλου 20 και Ρήγα Φεραίου.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.30

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight