Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζεται το πρόβλημα με το νερό στην Οβρυά - Πάνω από 100 σπίτια εδώ και 2 εβδομάδες χωρίς νερό

Συνεχίζεται το πρόβλημα με το νερό στην ...

Μόνο τις βραδινές ώρες αποκαθίσταται το πολύ για 4 ώρες η υδροδότηση

Συνεχίζεται το πρόβλημα με την υδροδότηση στην περιοχή της Οβρυάς. Οι κάτοικοι έχουν έρθει σε απόγνωση με το θέμα καθώς όπως καταγγέλλουν τις τελευταίες περίπου 2 εβδομάδες δεν έχουν σχεδόν καθόλου νερό.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ένας καταγγέλλων, το πρόβλημα δεν είναι τωρινό αλλά είναι έντονο από τις αρχές του καλοκαιριού ωστόσο τις τελευταίες 10 μέρες η κατάσταση χειροτέρεψε με τις βρύσες να βγάζουν μόνο σταγόνες νερό και η κανονική ροή του νερού να επανέρχεται για λίγο, το πολύ 4-5 ώρες το βράδυ.

«Ίσα που προλαβαίνουμε να γεμίζουμε τα τεπόζιτα και κανένα κουβά και μπουκάλες για να έχουμε το πρωί. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Καλοκαιριάτικα και δεν έχουμε νερό για τις στοιχειώδεις ανάγκες υγιεινής όπως το μπάνιο μας», αναφέρουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι.

Το πρόβλημα όπως λέγεται είναι τεχνικό και δυστυχώς παραμένει αδιευκρίνιστο από την αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΥΑΠ.

Το πρόβλημα όπως ήδη έχει γραφτεί, έχει να κάνει με την εκροή του νερού ωστόσο έχει σταθεί αδύνατο να εντοπιστεί το ακριβές σημείο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης της βλάβης. Υπολογίζεται πως είναι περισσότερα από 100 τα σπίτια στο κέντρο και την ευρύτερη περιοχή της Οβρυάς Πατρών που δεν έχουν νερό. Οι σημερινές καταγγελίες μας ήρθαν από κατοίκους της περιοχής Γιαννόπουλου που τονίζουν πως δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση, να στερούνται κανονικής υδροδότησης ενώ συνάμα πληρώνουν κανονικά τα τέλη και λογαριασμούς ύδρευσης στην ΔΕΥΑΠ.

Στο μεταξύ προβλήματα υδροδότησης παρουσιάζονται κάποιες ώρες και σε άλλα σημεία της περιοχής της Πάτρας όπως στην Παραλία.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις