Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα ενεργοποιεί θετικά τον ευεργέτη Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας, γι' αυτό αναμένεται να είναι μια τυχερή μέρα, με διάφορες καλές εξελίξεις, νέα, ανοίγματα κι επιτυχίες. Εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, διδασκαλία, συγγραφή, προσωπικούς στόχους. Αυξημένη δημοφιλία, χαρά, ζωτικότητα, αισιοδοξία, πίστη.

Ζυγός

Διάφορες διευκολύνσεις φέρνουν σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, ενώ ευνοούν θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, κληρονομικά, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες κλπ. Πιθανές χορηγίες. Γόνιμη μέρα και σε ψυχικό επίπεδο, ενώ ξεμπλοκάρει η ψυχολογία σας, κάνετε διάφορες συνειδητοποιήσεις κι απελευθερώνεστε. Καλή μέρα για έρευνα, εσωτερισμό και ψυχανάλυση.

Σκορπιός

Κοινωνική κι ευχάριστη μέρα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών, ενώ οι τυχερές όψεις που σχηματίζει αναμένεται να φέρουν θετικές εξελίξεις εκεί. Ευνοούνται οι επαφές, οι συμφωνίες και η δικτύωση. Φίλοι, γνωστοί, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σάς ευεργετούν. Μεγαλύτερο αίσθημα ισορροπίας, αρμονία και καλοσύνη στις σχέσεις.

Τοξότης

Ευνοούνται τα επαγγελματικά σας σήμερα με τις τυχερές όψεις της Σελήνης, οι οποίες βελτιώνουν και κάνουν πιο άνετες τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις κι επιτυχίες. Εύνοια από άτομα εξουσίας, αυξημένη δημοφιλία, ενώ ευχαριστιέστε περισσότερο τη δουλειά σας. Σημαντική βελτίωση και στην υγεία – καλή μέρα για ενασχόληση με αυτήν.

Αιγόκερως

Μια τυχερή και δημιουργική μέρα για το ζώδιό σας, με το ευεργετικό τρίγωνο Σελήνης-Δία να αυξάνει τη χαρά και τη ζωτικότητα, ενώ φέρνει καλές εξελίξεις στα ερωτικά, με τα παιδιά, ή σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαφών με το εξωτερικό, νομικών, διδασκαλίας και συγγραφής. Ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι – το καλοκαίρι δεν τέλειωσε για εσάς!

Υδροχόος

Θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει αναμένεται να φέρουν καλές εξελίξεις εκεί. Πιθανή και οικονομική στήριξη απ' τους δικούς σας ή κάποιες χορηγίες. “Ανοίγει” η ψυχολογία σας, τα συναισθήματα γίνονται πιο θετικά, ενώ απολαμβάνετε ωραίες ιδιωτικές στιγμές και την άνεση.

Ιχθύες

Με τις καλές όψεις της Σελήνης σήμερα είναι πιθανό να λάβετε ευχάριστα νέα, ή να υπάρξουν συζητήσεις κι επαφές που θα ανοίξουν τη ζωή σας και δρόμους για το μέλλον. Μια μέρα με ευκαιρίες, αλλά και με μάθηση, διάβασμα, γράψιμο και πληροφορίες που σας βοηθούν. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, ενώ οι άλλοι είναι γενναιόδωροι μαζί σας. Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια.

Κριός

Καλή μέρα για τα οικονομικά σας, ειδικά απ' το μεσημέρι και μετά, με τη Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει θετική όψη με τον ευεργέτη Δία, η οποία αυξάνει τα έσοδα, ενώ φέρνει βελτίωση και στη δουλειά. Ωραίες αγορές, καλές πωλήσεις. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας, ενώ απολαμβάνετε τη ζωή, το καλό φαγητό και τα ωραία πράγματα.

Ταύρος

Τυχερή μέρα για εσάς, με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον γενναιόδωρο Δία, η οποία φέρνει καλές εξελίξεις, τόσο στα ερωτικά, όσο και σε προσωπικούς στόχους ή σε σχέση με τα παιδιά. Αυξημένη δημιουργικότητα, ζωτικότητα, χαρά, αισιοδοξία. Καλή μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Δία “ανοίγει” την ψυχολογία σας, και παρότι είναι μέρα πιο εσωστρεφής και με ανάγκη για απομόνωση, θα καταφέρετε να ησυχάσετε και να περάσετε καλά με τον εαυτό σας. Ανακούφιση ψυχική. Καλή μέρα για διαλογισμό και τέχνη. Ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού. Επιτυχές κλείσιμο κάποιων θεμάτων ή κύκλων.

Καρκίνος

Κάποια καλά νέα είναι πιθανό να λάβετε σήμερα με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία, ενώ μπορεί να γίνουν επαφές που σας ανοίγουν δρόμους, ή να μάθετε πράγματα που θα σας βελτιώσουν τη ζωή. Ευνοούνται οι συζητήσεις, οι συμφωνίες, η δικτύωση, το ίντερνετ. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς λειτουργούν ευεργετικά και περνάτε καλά μαζί τους.

Λέων

Γόνιμη μέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία να φέρνει καλές εξελίξεις και να βελτιώνει τα έσοδα. Εύνοια πιθανή από άτομα εξουσίας, κυρίως γυναίκες. Ευνοούνται οι επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες κι επαφές. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και καταξίωσης, αλλά και αυξημένη δημοφιλία. Ωραίες αγορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being