Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Άφλεκ και Γκάρνερ επέστρεψαν στο Λος Άντζελες - Προσπάθεια συμφιλίωσης για να σώσουν το γάμο τους

Οι Άφλεκ και Γκάρνερ επέστρεψαν στο Λος ...
Μαρτάτος Tάκης

Λέγεται μάλιστα πως ξαναφόρεσαν τις βέρες τους

Από τα βασικά θέματα των Αμερικάνικων περιοδικών συνεχίζει να είναι αυτή την περίοδο το σχεδόν συνομήλικο ζεύγος των Χολυγουντιανών ηθοποιών Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ, οι οποίοι έχουν φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού και του διαζυγίου, ωστόσο όπως ανέφερε εβδομαδιαίο περιοδικό οι δυο τους προσπαθούν και πάλι να τα βρουν και να συμφιλιωθούν.

Ο ωραίος Μπεν Άφλεκ που στις 15 Αυγούστου έκλεισε τα 43 του χρόνια έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως αγαπά πολύ την οικογένεια του και τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ και δεν θέλει να τους αποχωριστεί. Επίσης συνεχίζει να διαψεύσει τις φήμες πως απίστησε στην γυναίκα του με την κοπέλα που εργάζεται ως νταντά στα παιδιά.

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί στη νέα κινηματογραφική υπερπεριπέτεια «Batman v Superman: Dawn of Justice» που θα δούμε στις αίθουσες τον ερχόμενο Μάρτιο ενώ η Τζένιφερ Γκάρνερ το φετινό καλοκαίρι βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας όπου συμπρωταγωνιστεί με την Κουίν Λατίφα «Miracles from heaven».

Πάντως όπως γράφτηκε, οι δύο ηθοποιοί που αποτελούν ένα ταιριαστό είναι αλήθεια ζευγάρι, ξαναφόρεσαν στα χέρια τους τις βέρες του γάμου τους. Ωστόσο το περιοδικό People έγραψε πως ίσως απλώς συμβιβάστηκαν με στόχο να προχωρήσουν ήρεμα προς ένα κοινή συναινέσει διαζύγιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight