Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου οι Ελβετοί Kadebostany και πάλι στην Πάτρα για ένα live

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου οι Ελβετοί ...

Αυτή τη φορά στα Παλαιά Σφαγεία - πρώην Πολιτεία

Είχαν έρθει τον περασμένο Δεκέμβριο στην Πάτρα και το μουσικό τους πάρτι – συναυλία στο Λιθογραφείον είχε καταφέρει να γίνει sold out.

Ο λόγος για την μπάντα με το περίεργο και με «ελληνικά στοιχεία» όνομα Kadebostany από την Γενεύη της Ελβετίας που δημιουργήθηκαν το 2008 και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 (δύο μόλις μέρες πριν τις νέες εθνικές εκλογές) θα έρθουν και πάλι στην Πάτρα για ένα μοναδικό live αυτή τη φορά στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων, σε μια συναυλία που θα αφήσει εποχή, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου!

Οι Kadebostany έχουν πλέον δημιουργήσει μία στενή σχέση με το ελληνικό κοινό. Από τις πρώτες επιτυχίες τους ήταν το «Walking with a Ghost» ενώ ακολούθησε η καταπληκτική διασκευή του χιτ «Crazy in Love» της Beyonce και το πιο πρόσφατο «Castle in the Snow». Όλα τα κομμάτια τους έχουν εκατομμύρια views στο YouTube και έχουν βρεθεί στην κορυφή του airplay των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών για μήνες!

Επιβλητικοί ήχοι, δυνατά πνευστά και ένα μοναδικό μίγμα από balcan, ποπ και electro στοιχεία, είναι τα κύρια στοιχεία της ξεσηκωτικής μουσικής των Kadebostany, οι οποίοι στις live εμφανίσεις τους, εντυπωσιάζουν και με το οπτικοακουστικό θέαμα που παρουσιάζουν.

Προπώληση εισιτηρίων στα εξής σημεία,

Δισκοπωλείο Musical, βιβλιοπωλείο Discover, Mousikon Cafe (πλατεία Όλγας), Citrus Patra, Citrus Aigio, Pavlou SPORT N.R.G (Ναύπακτος).

Τα πρώτα 500 εισιτήρια – 13 ευρώ.

Προπώληση – 16 ευρώ και στην πόρτα το βράδυ του live - 18€.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life