Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαϊα: "Επεκτείνεται" ο πολιτιστικός σύλλογος Παραλίας Κάτω Αλισσού

Δυτική Αχαϊα: "Επεκτείνεται" ο...

Οι αποφάσεις της Γενικής συνέλευσης

Πραγματοποιήθηκε με προσέλευση δεκάδων μελών η ετήσια απολογιστική συνέλευση του πολιτιστικού συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού.

Κατά την έναρξη της συνέλευσης πήρε τον λόγο και  απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος Μπαρμπούνης Δημήτρης.

Ενημέρωσε τα μέλη για όλες τις πρωτοβουλίες που πήρε ο σύλλογος όλη αυτή την χρονιά.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης τα μέλη του συλλόγου διατράνωσαν την εμπιστοσύνη τους στις ενέργειες και της πρωτοβουλίες του προεδρίας του και της θητείας του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.

Αρκετά μέλη που πήραν τον λόγο, είπαν να συνεχιστεί ο αγώνας του συμβουλίου για έλεγχο της καλής λειτουργίας του βιολογικού σταθμού του Δήμου όσο και της ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ, ώστε να διατηρήσουμε τις θάλασσες μας καθαρές.

Ακόμα ο κόσμος είπε για τα προβλήματα της καθημερινότητας και κατέθεσαν σκέψεις και προτάσεις ώστε ο σύλλογος να πιέσει προς την κατεύθυνση για καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Έπειτα τον λόγο πήραν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Αφού ακουστήκαν όλες τις απόψεις, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος μας Μπαρμπούνης Δημήτρης όπου έθεσε το πλαίσιο των διεκδικήσεων, των  ενεργειών και των στόχων για την επόμενη χρονιά, όπως συνεχίσει :

την παρακολούθηση για την καλή λειτουργία του βιολογικού Κάτω Αχαΐας όσο και ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ.

Αγώνα για να δοθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών.

Επαφές και συναντήσεις με την περιφέρεια για το μείζον θέμα του ερχομού του προαστιακού και στάση στους Αλισσούς.

Ετοιμότητα του συλλόγου μας ώστε να μην επιβαρυνθεί ο ΧΥΤΑ Φλόκα και με άλλα σκουπίδια, όπως φημολογείται, και σε συνεργασία και επικοινωνία και με άλλους συλλόγους. Περιμένουμε να δούμε και τα σχέδια του περιφερειακού σχεδιασμού.

Χαλικόστρωση οδών και καλύτερη καθαριότητα του χωριού μας.

Επέκταση της υπάρχουσας αποχέτευσης σε κομμάτια δρόμων που δεν είχαν μπει.

Τέλος ο πρόεδρος έκανε πρόταση στην γενική συνέλευση και πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία, ώστε στο προσεχές μέλλον ο σύλλογος μας να διευρυνθεί και να αποκτήσει ακομα μεγαλύτερη οντότητα.

Ενημέρωσε τα μέλη ότι ήδη έχουν μαζευτεί δεκάδες υπογραφές απο κατοίκους της παραλιας Άνω Αλισσού. Οι υπογραφές προσκομίστηκαν στο σώμα ώστε στο προσεχές μέλλον, προσδιορίζεται περίπου αρχές του χρόνου, ο σύλλογος μας να γίνει ενιαίος με την παραλιακή ζώνη του Άνω Αλισσού, καθώς τα προβλήματα του περιβάλλοντος, (διάβρωση ακτών, καθαρές  θάλασσες) και γενικά ποιότητας ζωής είναι κοινά και η ακτογραμμή αυτή του 1,5 χιλιόμετρων είναι ο πλούτος των χωριών μας.  Εφόσον οι κάτοικοι του γεωγραφικού αυτού κομματιού επιθυμούν και με υπογραφές τους (και θα συλλέξουν και άλλες) να γίνει ένας σύλλογος ενιαίος, ακόμα πιο δυνατός, αυτό θα γίνει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξει ενημέρωση σε άλλη χρονική στιγμή. Μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή, ο σύλλογος μας θα συνεχίσει δυνατά, αταλάντευτα, όπως κάνει συνεχώς όλα αυτά τα 12 χρόνια, για να καλυτερεύσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Κάτω Αλισσού και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για καθαρές θάλασσες και  για την μη υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Τέλος τον λόγο πήρε στην συνέλευση ο ταμίας για τον οικονομικό απολογισμό.

Το συμπέρασμα είναι ότι τα μέλη διατράνωσαν την εμπιστοσύνη τους στο συμβούλιο για ακόμα μια χρονιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις