Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η περίφημη παρέα του Γηροκομειού ξαναχτύπησε στήνοντας μια...παραλία πάνω στην πλατεία!-Τα μικρά ... αντικαταθλιπτικά θαύματα μιας γειτονιάς εν καιρώ κρίσης- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η περίφημη παρέα του Γηροκομειού ξαναχτύ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Απο Δευτέρα, ετοιμαστείτε για βουτιές

Η πιο κοντινή παραλία της γειτονιάς σας, είναι η παραλία...Γηροκομείου. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας αλλά η περίφημη παρέα του Πολιτιστικού Συλλόγου που κάνει μικρά θαύματα, ξαναχτύπησε και έφερε τη θάλασσα όπου αυτή ήθελε.

Και κάπως έτσι, είναι έτοιμη για ...βουτιές καθώς μετέτρεψε την  πλατεία Κυδωνιάτη  σε καλοκαιρινό, κοσμοπολίτικο προορισμό και από Δευτέρα 27 Ιουλίου ξεκινάει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες καθώς κάτι τέτοιο σαν αυτό που θα αντικρύσετε, δεν έχει ξαναγίνει.

Η παρέα που μεταμορφώνει κυριολεκτικά την πλατεία της περιοχής ανάλογα με τις σεζόν, (ΔΕΙΤΕ εδώ τι έκανε τα Χριστούγεννα) και κάνει το "μαζί" ουσία, έβαλε στην καρδιά της συνοικίας ξαπλώστρες, πισίνες, ομπρέλες, χώμα και  κουβαδάκια, φοράει μαγιό και βατραχοπέδιλα, και σερβίρει μπύρες, σουβλάκια και  γρανίτες, λεμονόπιτες και πορτοκαλόπιτες σε βραδιές με μουσική, καραγκιόζη, προβολή ταινιών, παρατήρηση αστεριών και beach party. Βραδιές καλοκαιριού για όλους τους Πατρινούς.

"Μην ξεχάσεις πετσέτες και αντηλιακό, γιατί αν θες, μπορείς" λέει η πρόσκληση και πάρτε μια γεύση...καλοκαιριού από τις προετοιμασίες.

Οι κάτοικοι της πλατείας Κυδωνιάτη, είναι γενικώς ανήσυχοι και δεν περιμένουν από τους άλλους να τους φτιάξουν το κέφι. Τα πάντα τα στήνουν μόνοι τους δουλεύοντας επί βδομάδες ανταλάσσοντας πειράγματα με χαρούμενες φωνές, και τσιμπολογώντας και καμιά νοστημιά στο διάλειμμα.

Η γειτονιά, πέρα από τους ερασιτέχνες εργάτες που έστησαν αυτή την παραλία, μεταφέροντας όπως βλέπετε και μεγάλες ποσότητες άμμου, έχει και τους καλλιτέχνες της που  δημιουργούν από απλά υλικά που δεν τα πιάνει η φαντασία, ανακυκλώσιμα κυρίως, τα εικαστικά του πράγματος και δωράκια για τους επισκέπτες.

Τα γλυκά που θα σερβίρονται θα είναι χειροποίητα από τις νοικοκυρές της γειτονιάς και τα σουβλάκια αποτέλεσμα αυτών που ξέρουν από...ψήσιμο.

Το μεγάλο Beach party έχει προγραμματιστεί για τις 22 Αυγούστου. Στις 17 Αυγούστου το πρόγραμμα έχει κινηματογράφο και στις 5 Αυγούστου καραόκε και dj. όσο για τη Δευτέρα που έρχεται; Ετοιμαστεί για μια...πλήρη καλοκαιρινή βραδιά- έκπληξη.

 

 

Πάτρα: Πήραν τα Χριστούγεννα στα χέρια τους!- Στήνουν ένα μικρό απίθανο χωριό πάνω στην πλατεία - Όλη η γειτονιά εν δράσει- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις