Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Σπουδαία εμφάνιση του Θανάση Αντετοκούνμπο στο Σάμερ Λιγκ

ΝΒΑ: Σπουδαία εμφάνιση του Θανάση Αντετο...

Ο απολογισμός του Θανάση στο σάμερ λιγκ

Το καλύτερο για το τέλος άφησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Στο τελευταίο παιχνίδι των Knicks στο σάμερ λιγκ του Las Vegas και ανήμερα των 23ων γενεθλίων του ο Θανάσης πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση, βοηθώντας την ομάδα της Νέας Υόρκης να νικήσει τους Bucks 83-76, ενώπιον μάλιστα του μικρότερου αδερφού του Γιάννη!

Ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 17 πόντους με 3/4 ελεύθερες βολές και 7/7 δίποντα (όλα με καρφώματα ή λέι-απ), μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο στα 21'35'' που αγωνίστηκε, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο Las Vegas. Ο Θανάσης προσέφερε ουκ ολίγα highlights (έκανε τέσσερα καρφώματα) και κάπως έτσι γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του!

Ο απολογισμός του Θανάση στο σάμερ λιγκ

Ο Ελληνας σμολ φόργουορντ είχε επίσης το μεγαλύτερο νούμερο στον δείκτη “+/-” απ' όσους αγωνίστηκαν (14) και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανέβασε και την... απαραίτητη selfie μαζί με τον Γιάννη, ο οποίος καθόταν πίσω από τον πάγκο των Bucks και χαιρόταν την εμφάνιση του αδερφού του.

Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τα πέντε παιχνίδια του στο σάμερ λιγκ έχοντας 6,4 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,2 κόψιμο σε 15 λεπτά κατά μέσο όρο. Το μόνο που μπορεί να κάνει πια είναι να περιμένει την απόφαση των Knicks για το αν θα του δώσουν ένα συμβόλαιο για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι η τελευταία εντύπωση ήταν όλη δική του.

 

Πηγή: nba.sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Την Παρασκευή(24/7) ανακοινώνεται η αποστολή της Εθνικής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports