Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απομακρύνθηκε από την ΕΡΑ Πάτρας ο αλληλέγγυος δημοσιογράφος Άγγελος Κωνσταντίνου, μετά από παρέμβαση "συναδέλφων"

Απομακρύνθηκε από την ΕΡΑ Πάτρας ο αλληλ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Η απομάκρυνση του δημοσιογράφου έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων σχετικά με το "ευχαριστώ" που του επιφυλλάχθηκε για τον αγώνα που έδωσε

Σε αναβρασμό η ΕΡΑ Πάτρας μετά την απομάκρυνση του δημοσιογράφου Άγγελου Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα ως λειτουργικός αλληλέγγυος και εργαζόταν χωρίς αμοιβή. Ο Άγγελος Κωνσταντίνου, ήταν ένας από τους αλληλέγγυους που δεν έλειψαν ούτε μέρα στα δύο χρόνια του αγώνα που έδινε η ΕΡΤ για να κρατηθεί ανοικτή, κάτι που δεν έκαναν κάποιοι εκ των εργαζομένων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την απομάκρυνση του δημοσιογράφου βοήθησαν κάποιοι "συνάδελφοι" με καυστικά τους σχόλια και παρεμβάσεις, κάτι που οδήγησε στην απόφαση με εντολή άνωθεν.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Άγγελος Κωνσταντίνου ενόχλησε με τις απόψεις  του περί  δραχμής και το γεγονός ότι άφησε να εκφραστούν και οι ανάλογες φωνές.

Η απομάκρυνση του δημοσιογράφου έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων σχετικά με το "ευχαριστώ" που του επιφυλλάχθηκε για τον αγώνα που έδωσε την ώρα που άλλοι- έμμισθοι- φυγομαχούσαν, ενώ πολλά είναι τα ερωτηματικά για το γεγονός ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν σήμερα για τον σχολιασμό του και όχι δύο χρόνια που κρατούσε μαζί τους ανοικτή την ΕΡΤ.

Στα ερωτηματικά και τα περί ελεύθερης και ακηδεμόνευτης διάδοσης των ιδεών από την κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση.

Με νέο 5ωρο πρόγραμμα ξεκινά την Πέμπτη η ΕΡΤ Πάτρας - Προσωρινός προϊστάμενος αναλαμβάνει ο Γ. Παντελόπουλος- Ο αγώνας μετά το "μαύρο"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις