Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι αποθεώνουν το στυλ της Μπέτυς Μπαζιάνα- Μοιάζει με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι αποθεώνουν το ...

Αφιέρωμα της Γερμανικής Die Welt

Με την Περιστέρα Μπαζιάνα, την επί 23 χρόνια σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, καταπιάνεται η γερμανική Die Welt. Συγκεκριμένα, αναλύει το ντύσιμό της.

H Περιστέρα δεν θα πρέπει να είναι πολύ σικ στο ντύσιμό της αλλά ούτε και εντελώς ατημέλητη και αυτό γιατί όπως εξηγεί η γερμανική εφημερίδα για τις γυναίκες που ανήκουν στην Αριστερά και βρίσκονται στο πολιτικό προσκήνιο, ακόμα και τα τακούνια μπορεί να αναχθούν σε πολιτικό ζήτημα. Συμπληρώνει ακόμη ότι μία γυναίκα που συνοδεύει τον σύντροφό της, ο οποίος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, το ντύσιμο θα πρέπει να αντανακλά τις απόψεις της και ταυτόχρονα να μην μαγνητίζει το βλέμμα.



Ακολούθως δίνει και τις συμβουλές της στην Περιστέρα:

«Με τα ρούχα που φοράει η Μπέτυ , θα πρέπει να μην προκαλεί, θα πρέπει το ντύσιμό της να είναι επιμελώς ατημέλητο».

Δεν μπορεί, δηλαδή, η Μπέτυ να είναι στη «τρίχα», αλλά ούτε και να ντύνεται όπως τότε που ήταν φοιτήτρια με μία χίπικη διάθεση. Όπως πολλές γυναίκες της ηλικίας της , της φιλοσοφίας και της απλότητάς της , η "Πρώτη Κυρία" της Ελλάδας θα πρέπει να ισορροπεί ενδυματολογικά ανάμεσα στα αριστερά ιδανικά της, το μέχρι τώρα απλό ενδυματολογικό της στυλ και τα νέα της καθήκοντα.

Τέλος, η Die Welt, αφού λέει τα... καλύτερα για την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Περιστέρας, την ημέρα του δημοψηφίσματος, που φορούσε ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, την συγκρίνει με την Σάρα Βάγκενκνεχτ, ένα από τα ηγετικά στελέχη του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς "Die Linke" και τρίτη σύζυγο του Οσκαρ Λαφοντέν, αλλά και με τη Σοσιαλίστρια Σεγκολέν Ρουαγιάλ, της Γαλλίδας υπουργού Οικολογίας και μητέρας των τεσσάρων παιδιών του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ.

H τελευταία δημόσια εμφάνιση της Περιστέρας:




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight