Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ήρθε το facebook των Καθολικών-Έχει συγκεντρώσει 100 χιλιάδες χρήστες

Ήρθε το facebook των Καθολικών-Έχει συγκ...

Είναι το facegloria

Μια ομάδα της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Βραζιλίας δημιούργησε ένα μέσο κοινωνικής διακτύωσης, το οποίο απαγορεύει αυστηρά  την βλασφημία αλλά και το ερωτικό περιεχόμενο κάθε είδους.

Το ονομάζουν Facegloria και ήδη όπως υποστηρίζουν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 100 χιλιάδες χρήστες μέσα στον πρώτο μήνα της λειτουργίας του.Στους κανονισμούς λειτουργίας του υπάρχουν 600 λέξεις οι οποίες απαγορεύονται ενώ το «Like» έχει αντικατασταθεί από το «Αμήν»!


Να θυμίσουμε μία αντίστοιχη προσπάθεια είναι και το Ummaland, μια εκδοχή του Facebook για Μουσουλμάνους, έχει ήδη 329.000 μέλη από το 2013 που ιδρύθηκε. Το συγκεκριμένο περιλαμβάνει πολλές έξτρα δικλείδες ασφαλείας για γυναίκες χρήστες του, ενώ υπάρχει η καθημερινή θρησκευτική συμβουλή. 

Το Facegloria είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην πορτογαλική γλώσσα, αλλά σιγά-σιγά θα προστεθούν και άλλες, ιδίως στην εφαρμογή για κινητά. Η δημιουργία του στην Βραζιλία εξηγείται ότι έχει το μεγαλύτερο ποσοστό Καθολικών σε όλον τον κόσμο, και ξεκίνησε με μία επένδυση της τάξης μόλις των $16.000 δολαρίων. Το δίκτυο σύντομα θα επεκταθεί και σε πολλές άλλες χώρες με έντονο το Καθολικό στοιχείο και ισχυρά θρησκευτικά λόμπι. Αμήν!

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις