Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Μαζική συγκέντρωση της Επιτροπής του ΟΧΙ στην πλ. Γεωργίου -Σκουρλέτης:Θέλουν οικονομική δικτατορία - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μαζική συγκέντρωση της Επιτροπής ...

Χοροί και τραγούδια από τους συγκεντρωμένους

08.10 Να μην υποκύψουν σε εκβιασμούς και να στείλουν πάλι μήνυμα κατά την λιτότητας κάλεσε τους Αχαιούς ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Γεωργίου, στο πλαίσιο συγκέντρωσης υπέρ του ΟΧΙ. Ο κ Σκουρλέτης είπε πως δημιούργησαν ασφυξία στη χώρα, έκλεισαν τις στρόφιγγες και προκάλεσαν τραπεζική αργία γιατί θέλουν μια οικονομική δικτατορία, αλλά όπως τόνισε, σκέφτονται χωρίς τον ξενοδόχο, τον λαό δηλαδή "που δεν άφησε καμία δικτατορία να κάνει κουμάντο στη χώρα".

Επίση πρόσθεσε ότι προσπάθησαν να παραχαράξουν το δίλημμα   λέγοντας ότι την Κυριακλη ψηφίζουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας ότι το πραγματικό δίλημμα είναι αν θα συνεχίσουμε να ζούμε κάτω από τη μπότα των μνημονίων.

 

22:40 «Το όχι είναι το δικό μας ναι στη ζωή. Αυτό το όχι θα μας δώσει δύναμη την επόμενη μέρα στην Ευρώπη για να πετύχουμε μια συμφωνία που θα μας βγάζει από τα μνημόνια», είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

 

21:00 Ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας που πραγματοποιεί η Επιτροπή Υποστήριξης του ΟΧΙ μιλάει απόψε ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνος Σκουρλέτης.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 8:30 μ.μ. και ήδη έχει αρχίσει η προσέλευση του κόσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις