Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Οι κλειστές Τράπεζες "κούρεψαν" και τα κομμωτήρια;

Πάτρα: Οι κλειστές Τράπεζες "κούρεψ...

Οι γάμοι τους δίνουν ..."ζωή"

Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα έχουν φέρει σίγουρα αναστάτωση και πολλά πράγματα, συνήθειες αλλά και προγραμματισμένες κινήσεις αλλάζουν.

Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι μπροστά σε τέτοιες ανατροπές και αβεβαιότητα. Χωρίς αμφιβολία ακόμα και τα πιο απλά πράγματα τα βλέπεις απο μια αλλη σκοπιά. Γενικά ή πόλη δεν κινείται στους ρυθμούς που ξέραμε και αυτό φαίνεται στα καταστήματα.

Τα κομμωτήρια για παράδειγμα είναι ο χώρος οπου κατά βάση οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους. Για κάθε γυναίκα ή επίσκεψη στο κομμωτήριο ειναι στιγμή χαράς, ανανέωσης και χαλάρωσης.

Κατά πόσο όμως αυτες οι επισκέψεις έχουν επηρεαστεί απο τις τελευταίες εξελίξεις;

Το thebest.gr επικοινώνησε με τα πιο γνωστά κομμωτήρια της Πάτρας και είδε οτι οσο άσχημα κι αν είναι οι εξελίξεις κάποια πράγματα είναι δύσκολο να αλλάξουνε κατα πολύ.

Στο Studio Nancy η Ρούλη Καζακίδη μας εξομολογήθηκε ότι και αυτή και οι πελάτες της ξεκίνησαν αισιόδοξα την εβδομάδα. Καθώς όμως οι μέρες περνούνασαν οι εξελίξεις και η άσχημη ψυχολογία κράτησαν αρκετές γυναίκες μακριά από την αγαπημένη τους φροντίδα.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις της Κοραλίας Συνοδινού για ακυρώσεις οι πελάτισσές της επισκέφθηκαν το KORALIA hair & beauty προκειμένου να περιποιηθούν τα μαλλιά τους. Σε αυτό συμβάλλει και το γεγονός οτι το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν και αρκετοί γάμοι(απ'οτι φαίνεται δεν ακυρώνεται ένας γάμος λόγω πολιτικών εξελίξεων).

Αυτό είναι αισθητό και στο κομμωτήριο της Φωτεινής Τσαβαλά. Αν και σιγουρα υπάρχει κάποια μείωση στην δουλειά οι γαμοι είναι ή αιτία που γυναίκες θα περάσουν την πόρτα του κομμωτηριου.Μάλιστα σύμφωνα με την κ. Τσαβαλά αν οι εξελίξεις αυτές υπήρχαν στις αρχές Αυγούστου,μια περίοδο που δεν γίνονται γάμοι, θα παρατηρουσαμε ακόμα πιο αισθητή μειωση.

Πάντως το γνωστό και πολύ αληθινό "Ή ζωή συνεχίζεται" φαίνεται για ακόμα μια φορά αρκετά ισχυρό, αφού με λίγη καλή θέληση μπορούμε να δούμε την "άσπρη" πλευρά των πραγμάτων.

Πάτρα: Κομμένα βουτήματα και άλλα αρτοσκευάσματα - Κυρίως ψωμί αγοράζουν οι περισσότεροι από τους φούρνους - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Πάνω από 60% η πτώση στην εστίαση - Ποια "έκοψαν" πρώτα οι καταναλωτές - ΦΩΤΟ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight