Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: O διαρρήκτης έπεσε από το μπαλκόνι του στην αγκαλιά των αστυνομικών - Πλούσια ευρήματα στο σπίτι του

Πάτρα: O διαρρήκτης έπεσε από το μπαλκόν...

Συνελήφθη μετά από "χτύπημα" σε οικία

Προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη και κατέφυγε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και για να είναι σίγουρος ότι θα διαφύγει τη σύλληψη δεν δίστασε να πέσει από τον δεύτερο όροφο στον ακάλυπτο, Όμως δεν είχε υπολογίσει ότι κι εκεί τον περίμεναν αστυνομικοί.

Ο λόγος για έναν 33χρονο διαρρήκτη από τη Ρουμανία, ο οποίος χθες το βράδυ μπήκε στο σπίτι ενός 32χρονου Έλληνα, και αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, 200 ευρώμ και τρία επίχρυσα δαχτυλίδια.

Ωστόσο έγινε αντιληπτός κα συνελήφθη.Μάλιστα από την πτώση τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χρήματα, επίχρυσα σερβίτσια, σπρέυ πιπεριού, 5 ρολόγια, επίχρυσες μπιζουτιέρες, 4 κινητά τηλέφωνα και διαρρηκτικά εργαλεία με τα οποία έσπαζε τους ομφαλούς στις πόρτες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο συλληφθείς, όπως προέκυψε από τον προανάκριση,  εμπλέκεται σε 16 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης άνοιγε τις κλειδαριές με διαρρηκτικά εργαλεία και στη συνέχεια προχωρούσε στις κλοπές των αντικειμένων αξίας από τα σπίτια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις