Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Reuters: Η ελληνική κρίση γίνεται αντιληπτή στις λακκούβες των δρόμων- Το λένε οι Βρετανοί τουρίστες

Reuters: Η ελληνική κρίση γίνεται αντιλη...

"Νιώθεις την κρίση, όταν είσαι σε ένα λεωφορείο"

«Νιώθουμε την κρίση στις λακκούβες των δρόμων» επισημαίνουν Βρετανοί τουρίστες, περιγράφοντας στο πρακτορείο Reuters, την εμπειρία τους από την Ελλάδα.

«Νιώθεις την κρίση, όταν είσαι σε ένα λεωφορείο, καθώς αισθάνεσαι τις λακκούβες των δρόμων» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας Βρετανός τουρίστας, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε την Ελλάδα. «Διαφορετικά όλα είναι καλά» συμπληρώνει, όντας καθησυχαστικός για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα δεν φοβούνται το «κλείσιμο» των ελληνικών τραπεζών, καθώς έχουν προνοήσει να προμηθευτούν αρκετά χρήματα.

Όμως, εξηγεί το Reuters, μία βόλτα με ένα τουριστικό λεωφορείο, πλησίον μίας ομάδας διαδηλωτών, σου υπενθυμίζει ότι η χώρα βρίσκεται σε πρόβλημα.

«Η όρεξη για τα ελληνικά νησιά αναγκάζει τους τουρίστες να παραβλέψουν τις ανησυχίες για την ελληνική οικονομία» αναφέρεται εν συνεχεία. «Δεν ανησυχούμε. Εκτιμούμε ότι συμβάλλουμε θετικά στην ελληνική οικονομία» παραδέχεται μία Βρετανίδα τουρίστρια, λίγα μέτρα μακριά από την Ακρόπολη.

Σημειώνεται ότι ο τουρισμός παράγει το 1/5 του ελληνικού ΑΕΠ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις