Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εντυπωσιακή η επισκεψιμότητα των Περιβαλλοντικών Κέντρων Πληροφόρησης της ΑΔΕΠ Α.Ε.

Πάτρα: Εντυπωσιακή η επισκεψιμότητα των ...

Για τη περίοδο 2014-15

Περισσότεροι από 4.500 επισκέπτες, κρίσιμη μάζα για τη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης  και αλλαγής  στάσης ζωής απέναντι στη φύση και το περιβάλλον.

Ολοκληρώθηκαν για τη περίοδο 2014-2015 οι επισκέψεις στα τρία  θεματικά Κέντρα Περιβαλλοντικής   Πληροφόρησης που έχει λειτουργεί η ΑΔΕΠ Α.Ε.

Οι τρείς δομές που  λειτούργησαν τη περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν   :

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης Παναχαϊκού όρους (Πουρναρόκαστρο Πατρών)

  • Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης  για την Βιομάζα (Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Μονοδεντρίου,  Ι. Σταυρόπουλου 36)  και

  • Σπίτι του Νερού (Κέντρο Πληροφόρησης για την εξοικονόμηση του νερού (Δεξαμενή Φρουρίου Πάτρας,  Παπαδιαμαντοπούλου 19).

Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και τον Ιούνιο 2015 επισκέφθηκαν, ξεναγήθηκαν και υλοποίησαν τα περιβαλλοντικά προγράμματα των Κέντρων συνολικά 4.766 επισκέπτες. Από αυτούς η μεγάλη πλειονότητα  ήταν μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης από το                     Ν. Αχαΐας και όχι μόνο, σύλλογοι, ομάδες πολιτών και μεμονωμένοι επισκέπτες.

Η μεγάλη απήχηση των Κέντρων επιβεβαιώνεται και από την μεγάλη επισκεψιμότητα  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  όπου προβάλλονται οι δράσεις τους (https://www.facebook.com/Panachaiko
https://www.facebook.com/biomass.office ,https://www.facebook.com/water.house.patras ).

 

Τους καλοκαιρινούς μήνες  και  τα τρία Κέντρα θα είναι επισκέψιμα μετά από συνεννόηση με την ΑΔΕΠ Α.Ε.  (τηλ. 261036174  και [email protected]).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις