Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Άρθρο - παρέμβαση για το Patras Motor Show

Άρθρο - παρέμβαση για το Patras Motor Show

Του Νεκτάριου Χρυσοβιτσάνου

Στο πλαίσιο των υποχρεώσεων μας που απορρέουν από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως Alfa Hellas Security, συμβάλλουμε για μια ακόμη χρονιά από τη θέση του χορηγού στη διοργάνωση του Patras Motor Show, που διοργανώνει η ΦΙΛ.Μ.Π.Α. για 5η συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου, στον Μόλο της Πάτρας.

Η συνδρομή μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, που έχει καταστεί πλέον θεσμός, γίνεται με εδραιωμένη την πεποίθηση ότι ο ρόλος μας, ως μια εταιρεία με σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό ρόλο, επιβάλει την ενεργό παρουσία μας και την εκ μέρους μας στήριξη σε γεγονότα και εκδηλώσεις που αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Το 5ο Patras Motor Show είναι μια τέτοιου επιπέδου διοργάνωση, η οποία εκτός του ότι προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δίνει στην ιδιαίτερα δυσμενή συγκυρία που διανύουμε ένα στίγμα οικονομικής τόνωσης κι έναν τόνο ψυχολογικής ανάτασης.

Οι επισκέπτες του 5ου Patras Motor Show θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν στο περίπτερο της Alfa  Hellas Security, που θα στηθεί ειδικά για τους σκοπούς της διοργάνωσης, ενημερωτικό υλικό για το προφίλ, τις δραστηριότητες και το εν γένει έργο της εταιρείας μας.

Κατόπιν όλων αυτών, είναι προφανές ότι ως χορηγός εταιρεία στηρίζουμε εμπράκτως και ανεπιφύλακτα το 5ο Patras Motor Show και δηλώνουμε ένθερμοι συμπαραστάτες των διοργανωτών.

Παράλληλα, με γνώμονα τους διευρυμένους ορίζοντες που έχουμε κατακτήσει από την πανελλήνια καταξίωση της εταιρείας μας στους αθλητικούς χώρους (και όχι μόνο σ’ αυτούς), επισημαίνουμε ότι είμαστε πρόθυμοι να συνεισφέρουμε σε ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες.

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις