Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φαίη Σκορδά: «Δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο, αν χρειαστεί θα πάω να καθαρίσω και σκάλες

Φαίη Σκορδά: «Δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο...

Η Φαίη Σκορδά σε μια εξομολόγηση καρδιάς

Η Φαίη Σκορδά ήταν η καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του «Όλα Μπιπ» για τη σεζόν αυτή. Η παρουσιάστρια από την αρχή της συνέντευξή της παραδέχτηκε πως η φετινή χρονιά στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη δεν ήταν εύκολη.

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε: «Αυτή ήταν η πέμπτη χρονιά που κάνουμε πρωινό. Κάθε καλοκαίρι έχεις την αγωνία για το τι θα γίνει. Εμένα η δική μου λογική είναι να κοιτάμε την εκπομπή μας ότι κι αν υπάρχει απέναντι. Θέλουμε να υπάρχουν ζώνες και ανταγωνισμός, γιατί αν δεν υπάρχουν το κανάλι δεν θα μας κρατήσει. Κάθε καλοκαίρι λοιπόν ανθρώπινα σκεφτόμαστε τι καινούργιο θα έχει απέναντι. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει πολλοί, η Μενεγάκη, ο Καραμέρος ο Χαριτάτος κ.α., είχε πολύ κόσμο απέναντί μας».

Αμέσως μετά η ίδια αναφέρθηκε στην καλύτερη χρονιά του Πρωινό και στην εμπιστοσύνη που έχει σε όλη την ομάδα της εκπομπής: «Όταν έλεγα πως η καλύτερη χρονιά για το πρωινό ήταν η φετινή το εννοούσα. Μια εκπομπή πολύ καλά στημένη. Μπορεί του χρόνου να κρεμιέται κάποιος από το άλλο κανάλι, εγώ ακόμα δεν μπορώ να το κάνω. Το πρωινό το κινεί το γυναικείο κοινό, αν το έχεις μπορεί να βγάλεις τη χρονιά πολύ καλά. Έχουμε τις κολώνες τις εκπομπές, την Πατέρα και την Μπαρμπαρίγου και μια ομάδα που λειτουργεί καλά, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εγώ το αγαπάω. Δεν φεύγω από το Πρωινό, εκεί θα φύγω. Και ο Λιάγκας να φύγει εκεί θα μείνω, θα μεγαλώσω την καρέκλα».

 

 

Όσον αφορά στην επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε με τον Γιώργο Λιάγκα, σχολίασε: «Πραγματικά έχει μια πολύ καλή πρόταση, δεν το είπε γιατί θα ήταν πολύ φτηνό, το να το λέω γιατί διαπραγματεύομαι. Το είπε γιατί ήδη είχαμε υπογράψει στον ΑΝΤ1, για την ίδια εκπομπή. Είναι δύο χρόνια συν ένα, το οποίο ανανεώνεται από το κανάλι, αν το θέλει. Έγινε μόνο ένα ραντεβού, μέχρι εκεί. Είχε προτάσεις πολλές ο Γιώργος Λιάγκας» και αμέσως μετά εξέφρασε με χιούμορ το παράπονό της πως εκείνη δεν την καλούν στα επαγγελματικά ραντεβού: «Εμένα ποτέ δεν με παίρνουν για ραντεβού. Κάθε χρονιά λοιπόν ραντεβού γινόντουσαν. Εμένα ποτέ δεν με κάλεσαν, πάντα τον Γιώργο καλούσαν. Δεν υπήρχαν δεύτερα και τρίτα, μόνο στην περίπτωση του ΑΝΤ1 που φύγαμε. Μάλιστα είχε έρθει και ο Γιάννης Λάτσιος σπίτι μας να το συζητήσουμε. Ναι, δεν με θέλουν γενικά στα ραντεβού. Τι να κάνω; Να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω εμένα γιατί δεν με καλέσατε; Θεωρώ ότι τον θέλουν για παρέα, να βγουν για φαγητό να τα πούνε».

Για το αν θα πήγαιναν στο Μεγάλο Κανάλι στην πρωινή ζώνη και αν για το αν θα συνεχίσουν να δουλεύουν ως δίδυμο, υποστήριξε: «Όχι, δεν θα πηγαίναμε στο Mega αν μας ζητούσαν πάλι για το πρωινό. Ο Γιώργος λέει πάντα τα καλύτερα για το Star γιατί από εκεί ξεκίνησε, ανδρώθηκε και έγινε μέσα από εκεί γνωστός. Επειδή τους αγαπάει τους ανθρώπους θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή. Δεν έχουμε πει πως συνεχίζουμε πάντα σαν ζευγάρι ή κάτω από την ίδια στέγη. Τώρα βέβαια για τα επόμενα χρόνια είμαστε εδώ».

Λίγο μετά αναφέρθηκε στα παιδιά και το σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε και ένα κοριτσάκι: «Η προτεραιότητα είναι τα παιδιά πάνω από όλα. Και εμένα μπορεί κάποιος να μη με άντεχε στο σπίτι, μη με βλέπεις στην τηλεόραση. Μέσα σε ένα ζευγάρι αφού έχουν περάσει τα χρόνια, ο άλλος κάνει πίσω εκεί που δεν το παίρνει, οπότε συμβιβάζεσαι και τα βρίσκεις. Στα παιδιά υποχωρεί και κάνουμε αυτό που θέλω εγώ, ο Γιώργος αν δεν πάει μισή ώρα να κάνει τη βουτιά του θα είναι μέσα στη μίρλα όλη την ημέρα, ε, θα τον αφήσω να πάει, αν και στην αρχή μπορεί να με ενοχλούσε. Μαζί κάνουμε κουμάντο στο σπίτι. Γενικά ταυτιζόμαστε».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για το ρόλο της –μούτσος- στο σκάφος του συζύγου της: «Το σκάφος ναι, με ρώτησε όταν το πήρε. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Ξυπνούσα το πρωί ζαλισμένη στο σκάφος, από το Κιλκίς εγώ, καταλαβαίνεις. Λατρεύει τη θάλασσα, του λέω εσύ και ο Μαρακάκης. Ε, στην αρχή είχαμε κάποια θέματα πρακτικά, καταλαβαίνεις. Όταν μου έδινε τις εντολές, ήταν ο τρόπος, νομίζω ότι έβλεπε κάποιον άλλον εκείνη την ώρα, όχι εμένα, μούτσος. Δεν έχεις νερό, κτλ., είχαμε τέτοια θέματα. Στο Κιλκίς πηγαίναμε μια βόλτα στη λίμνη Κερκύνης και πίσω και μέχρι Χαλκιδική. Το κεφάλαιο θάλασσα είναι δυνατό για τον Γιώργο, συμβαδίζω μαζί του αλλά δεν μου αρέσει τόσο. Δεν κάνω χειμερινό μπάνιο».

Κατόπιν αναφέρθηκε στη συμπεριφορά που έχουν οι δυο τους στον αέρα: «Ο Γιώργος δεν έχει δεύτερες σκέψεις, ότι του έρθει θα το πει. Είναι καλό που είμαι εγώ εκεί και του λέω πως υπάρχει και η άλλη πλευρά. Και αυτός είναι δίπλα μου κάποιες στιγμές και μου λέει τι δεν πρέπει να κάνω. Την αγαπώ πολύ την εκπομπή και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με επηρεάσει. Είχαμε συζητήσει με τον Βαγγέλη Περρή και άτομα της τηλεόρασης  για το πως θα κινηθούμε και ήμουν σίγουρη πως δεν κάναμε κάτι να το προσπεράσουμε έτσι ή να πάμε με τη σιγουριά πως είμαστε πρώτοι, είναι τόσο δουλεμένη η εκπομπή. Καθημερινά κάθομαι με τα κορίτσια μέχρι τις 6 ώρα».

Η ίδια παραδέχτηκε με μεγάλη ειλικρίνεια: «Δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο, αν χρειαστεί θα πάω να καθαρίσω και σκάλες που καθαρίζω καλά», ενώ αποκάλυψε πως γνώριζε για το χωρισμό Κωστόπουλου- Μπαλατσινούαρκετά πριν εκείνος ανακοινωθεί: «Τόσα χρόνια έχω καλές σχέσεις με τα παιδιά που δουλεύουν σε εκπομπές και μου είχε πει για το χωρισμό Κωστόπουλου –Μπαλατσινού. Δεν είχα δώσει καμία σημασία. Θυμάμαι το όνομα του δημοσιογράφου που μου το είπε στο τηλέφωνο, στις αρχές εκείνης της σεζόν».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight