Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άκρως δυναμικές ενέργειες για την κεραία της Μενελάου από τους κατοίκους των Ζαρουχλεΐκων

Πάτρα: Άκρως δυναμικές ενέργειες για την...

Επικρατεί αναβρασμός

Σε κινητοποίηση βρίσκονται φορείς και σύλλογοι στα Ζαρουχλέικα με το χρονίζον θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και ειδικά αυτής της πλατείας Μενελάου, η οποία βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη των εκατόν μέτρων από τα δημοτικά σχολεία 67ο και 24ο.

Ο αναβρασμός που επικρατεί, πολιορκεί τις δημοτικές υπηρεσίες και προκαλεί προβληματισμό για την εξέλιξη του προβλήματος. Πολύ περισσότερο που οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και ειδικά οι γονείς των παιδιών των γειτνιαζόντων με την κεραία σχολείων, που πληροφορίες τους φέρουν να έχουν προσφύγει μέχρι το Υπουργείο για το ζήτημα, ενώ το κείμενο διαμαρτυρίας που έχει σταλεί, κοινοποιήθηκε και στους φορείς της Αυτοδιοίκησης Κ. Πελετίδη δημάρχο Πατρέων και αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλέξόπουλο.

Ταυτόχρονα έχει ενημερωθεί δις και η Εισαγγελική υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Πατρών μετά από υποβολή μηνύσεως κατ' αγνώστων και έχουν συλλεγεί υπογραφές κάτω από κείμενο διαμαρτυρίας.

Στο πλαίσιο του παραπάνω προβληματισμού, σύμφωνα με πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou, αύριο Τρίτη, 9-6, στις 6 το απόγευμα, συνέρχονται στον χώρο του Νοτίου Διαμερίσματος Πατρών τα Διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 67ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ζαρουχλεΐκων Πατρών και οι Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι Νεαπόλεως, Γλαύκου και Ταραμπούρα, για να αποφασίσουν για την παραπέρα δράση τους, που απ' ότι ακούγεται, αυτή τη φορά θα είναι άκρως δυναμική!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις