Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευχαριστήρια επιστολή της διοίκησης του ΑΣΠ Προμηθεά

Ευχαριστήρια επιστολή της διοίκησης του ...

Σε όσους στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου

Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ με τη λήξη της σαιζόν 2014-2015, κατά την οποία ο Προμηθέας κέρδισε την άνοδό του στην Α2΄ Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου  της Β΄ Εθνικής, θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Ευχαριστεί την διοίκηση της Ε.Α.Π. για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τον Δήμο Πατρέων και ιδιαίτερα τους εθελοντές της «Ομάδας Ε», καθώς και τους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ., που βοήθησαν με την ενεργή συμμετοχή τους σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια μας, όπως και τα χορευτικά συγκροτήματα και τη μπάντα  του Δήμου Πατρέων, καθώς και το χορευτικό της  ΖUMBA με τις χορογραφίες της κ. Μαρίας Σιολέ που καθ’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν ψυχαγώγησαν τους φιλάθλους στην έδρα μας.

Απευθύνει, επιπρόσθετα, ευχαριστίες στον γιατρό της ομάδας Κώστα Οικονόμου και τους  φυσικοθεραπευτές  Αμαλία Παπαδοπούλου-Μπακρώζη και Παναγιώτη Χαλκιόπουλο

Πάνω απ’ όλα, όμως, ευχαριστεί τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας, που καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2014-2015, στάθηκαν με το  πιο ζεστό τρόπο στο πλευρό μας, έδωσαν βροντερό παρόν σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια και κατέστησαν το γήπεδο μας απόρθητη έδρα, στήριξαν, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, την προσπάθεια της ομάδας και μας βοήθησαν να μετατρέψουμε τους εντός έδρας αγώνες σε μικρές αθλητικές γιορτές, ταξίδεψαν μαζί μας σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες και μετέδωσαν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και τον σύλλογο σε όλη την Ελλάδα, και ήταν αληθινοί συνοδοιπόροι σ’αυτό το υπέροχο και αξέχαστο φετινό ταξίδι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports