Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Φουστέρ

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Φουστέρ

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

Άγκυρα στο Λιμάνι! Η πολυπόθητη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Νταβίντ Φουστέρ είναι γεγονός και έτσι ο Ισπανός θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα! Η ανακοίνωση, οι ατάκες και το χρονικό.

Με παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη γεφυρώθηκαν οι διαφορές για το νέο συμβόλαιο κι έτσι ο Ισπανός ανανέωσε, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το 2017! 

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο εκ των αρχηγών αλλά και συνάμα ο πιο παλιός παίκτης των «ερυθρολεύκων» θα κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι. 

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

"H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Φουστέρ. 

Μετά από μια σύντομη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Φουστέρ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και δήλωσε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ευγνώμων σε όλους για την αγάπη και την στήριξή τους. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή την σπουδαία ομάδα!». 

«Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αξίζει την αγάπη και την εκτίμηση από όλους μας στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης". 

Ο Φουστέρ θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook: 

«Με μεγάλη χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα νέα ότι θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό! Είμαι ευγνώμων σε όλους τους φιλάθλους για την αγάπη και την στήριξή σας, πραγματικά σημαίνουν τα πάντα για εμένα και την οικογένεια μου. 

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, αλλά μου δώσατε την δύναμη που χρειαζόμουν για να συνεχίσω να πιστεύω σε εμένα και να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την σπουδαία ομάδα μας. 
Αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Ισπανία για την γέννηση του δεύτερου γιου μου! Εύχομαι σε όλους σας ένα καλό καλοκαίρι και θα σας ξαναδώ πολύ σύντομα!».

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports