Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Δείτε πώς έχει καταντήσει ο πεζόδρομος της Αγ. Νικολάου - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δείτε πώς έχει καταντήσει ο πεζόδ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Mαύρα σημάδια στο πλακόστρωτο και κοτετσόσυρμα στο κέντρο

Η εικόνα που εμφανίζει ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου τις τελευταίες ημέρες είναι απαράδεκτη. Η βρωμιά και η μαυρίλες στα μαρμαροπλακάκια δημιουργούν άσχημη εντύπωση ενώ οι επιχειρηματίες  που δραστηριοποιούνται στον κεντρικό πεζόδρομο επισημαίνουν στο thebest.gr ότι έχουν να δουν εδώ και μήνες την μηχανική σκούπα του δήμου. Και οι εικόνες που βλέπετε έχουν ληφθεί την Δευτέρα 12/5. Μαύρα σημάδια στο πλακόστρωτο τα οποία παραμένουν εδώ και εβδομάδες.

Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το.. κοτετσόσυρμα που παραμένει στο πεζοδρόμιο στη συμβολή της Αγ Νικολάου με τη Ρήγα Φεραίου. Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Για να μην περνούν οι πολίτες κάτω απο διατηρητέο και την οροφή που κρέμεται πάνω απο αυτό. Πρόσφατα έγιναν εργασίες στο σημείο, το σύρμα ωστόσο παραμένει και προκαλεί αν μη τι άλλο μια κακή εικόνα στο κέντρο.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι μόλις τις 21 του περασμένου Νοεμβρίου, στο σημείο όπου τώρα υπάρχουν τεράστια μαύρα σημάδια πάνω στο πλακόστρωτο της Αγ. Νικολάου, υπερσύγχρονο σάρωθρο το οποίο βολιδοσκοπούσε ο δήμος της Πάτρας, έκανε επίδειξε των δυνατοτήτων του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight