Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Rolex σε Ρέντσι: «Πρόσεχε τα λόγια σου»

Rolex σε Ρέντσι: «Πρόσεχε τα λόγια σου»

Για τα σχόλια του Ιταλού πρωθυπουργού ότι οι «βάνδαλοι» στο Μιλάνο φορούσαν ακριβά ρολόγια

Η κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών ρολογιών Rolex απαίτησε από τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι και τον υπουργό Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο να ζητήσουν συγγνώμη για σχόλια σύμφωνα με τα οποία οι βίαιοι διαδηλωτές που προκάλεσαν την περασμένη εβδομάδα καταστροφές στο Μιλάνο ήταν «κακομαθημένα πλουσιόπαιδα με Rolex».

Η εταιρεία δημοσίευσε ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε μεγάλες εφημερίδες της χώρας για να αντικρούσει τα σχόλια που έκαναν αμφότεροι οι πολιτικοί όταν η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα στους διαδηλωτές , οι οποίοι είχαν επιτεθεί πρώτοι με πέτρες και αυτοσχέδιες βόμβες, σπάζοντας τις βιτρίνες καταστημάτων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Rolex για την Ιταλία Τζιανπάολο Μαρίνι έγραψε, σε ανοιχτή επιστολή του που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες, ότι η κακή ποιότητα των φωτογραφιών που απεικονίζουν τους βίαιους διαδηλωτές εγείρει σημαντικές αμφιβολίες για το αν φορούσαν ρολόγια Rolex και για το αν αυτά ήταν αυθεντικά ή φθηνές απομιμήσεις, όπως εκείνες που πωλούνται ευρέως στους ιταλικούς δρόμους από πλανόδιους.

Ο ίδιος κατήγγειλε «την απαράδεκτη σύνδεση της φωτογραφίας με το Rolex με τις καταστροφές στο Μιλάνο και τον κόσμο της ανατρεπτικής βίας».

Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Εσωτερικών, δεν έχουν ακόμη απαντήσει στην καταχώρηση.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις