Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκπαίδευση Πιστοποίησης Λεμβάρχου Ναυτοπροσκόπων, για πρώτη φορά στο Αίγιο

Εκπαίδευση Πιστοποίησης Λεμβάρχου Ναυτοπ...

Το τετραήμερο 30 Απριλίου εώς και 3 Μαΐου

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στην προσπάθειά του για την συνεχή εξέλιξη και διαρκή εκπαίδευση των ενήλικων στελεχών του, έχει δημιουργήσει την Εφορεία Εκπαιδεύσεων, η οποία δραστηριοποιείται πανελλαδικά με την διεξαγωγή εκπαιδεύσεων ανά κλάδο και ειδικότητα.

Το τετραήμερο 30 Απριλίου εώς και 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Αίγιο, η Εκπαίδευση Πιστοποίησης Λεμβάρχου με την συμμετοχή 50 ενήλικων βαθμοφόρων από όλη την Ελλάδα μεταξύ αυτών και οι Βαθμοφόροι των προσκοπικών συστημάτων της πόλης μας.

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η ενίσχυση της εμπειρίας των Βαθμοφόρων στο κομμάτι της Ναυσιπλοΐας και στη χρήση κωπήλατων ναυτοπροσκοπικών σκαφών-λέμβων, ένα εκ των οποίων βρίσκεται στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αιγίου και έχει πάρει το όνομα “Γλαύκος”.

Έτσι, όλοι όσοι βρεθούν στην παραλιακή ζώνη ή στο μπαλκόνι του Κορινθιακού αυτές τις ημέρες, θα εντυπωσιαστούν από τη ναυτοπροσκοπική τεχνική και -γιατί όχι- όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ώστε να απολαύσουν την εμπειρία της θάλασσας μέσα από τον ναυτοπροσκοπισμό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις