Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις επάλξεις για θέματα δασικής πολιτικής ο σύλλογος δασοφυλάκων Πελοποννήσου Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Στις επάλξεις για θέματα δασικής πολιτικ...

Γενική συνέλευση του κλάδου στις 27 απριλίου στην Πάτρα

Συνεχίζοντας την προσπάθεια του το ΔΣ του συλλόγου ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΗΣΩΝ την Δευτέρα και με επικεφαλής τον πρόεδρο Κων Μπεζεριάνο συνοδευόμενος απο τον αντιπρόεδρο Γεωργόπουλο Τάκη και το γραμματέα οργανωτικού Πάτση Σταύρο και το μέλος Παπακωνσταντίνου Ιωάννη, επισκεφθήκαν το γραφείο του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος κ Τσιρώνη, παρουσία του νομικού του συμβούλου κ. Διάκου Κων/νου όπως επίσης και την κυρία Θεοδοσίου ειδική σε θέματα δασικής πολιτικής.

Αυτονόητο ήταν ότι τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την αναδιοργάνωση της δασικής υπηρεσίας και συμφωνήθηκε ότι με τα την γενική συνέλευση του κλάδου μας που θα πραγματοποιηθεί στις 27 απριλίου στην Πάτρα να κατατεθούν προτάσεις για την καλλίτερη λειτουργία της δασικής υπηρεσίας, έτσι ώστε να καταστεί περισσότερο αποτελεσματικότερη όσον αφορά την προστασία του δασικού και αγροτικού περιβάλλοντος,την προστασία των προστατευμένων περιοχών καθώς επίσης και στην στενότερη συνεργασία με το πυροσβεστικό σώμα εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Δεν παραλείψαμε να αναφερθούμε και στα διάφορα κλαδικά προβλήματα όπως στην έκδοση της ΚΥΑ μετάταξης, και καταβολής δεδουλευμένων από τα περιφερειακά ταμεία των περιφερειών από το πρόγραμμα λαθροϋλοτομιών.
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε στο γραφείο του στη βουλή τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Πετράκο Αθανάσιο τον οποίο ενημερώσαμε σχετικά με το θέμα έκδοση τής ΚΥΑ μετάταξης των συνάδελφων ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για επίλυση του θέματος.

Τελος στην επιστροφή επισκεφθήκαμε το δασαρχείο ΑΙΓΙΟΥ και συνεργασθήκαμε με τον κ προϊστάμενο Δασάρχη καθώς επίσης και με τους συναδέλφους δασοφύλακες και ακούσαμε τα τοπικά προβλήματα που απασχολούν την υπηρεσία και τον κλάδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις