Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε ρυθμούς διοργάνωσης της συγκέντρωσης για το θαλάσσιο μέτωπο η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών

Πάτρα: Σε ρυθμούς διοργάνωσης της συγκέν...

Το ερχόμενο Σάββατο στο μόλο Αγίου Νικολάου

Σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας για τη συγκέντρωση διεκδίκησης της άμεσης απόδοσης του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας βρίσκεται η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

Στο σχετικό  κάλεσμα επισημαίνεται:


Καλούμε όλους τους σαράντα χιλιάδες από εσάς που πριν τρία χρόνια βάλλατε την υπογραφή σας, ζητώντας μαζί μας την άμεση παράδοση του θαλασσίου μετώπου, διεκδικώντας την ανάσα και την ζωή για την πόλη μας, για το μέλλον της, για τα παιδιά μας.

Καλούμε όλους τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, που και τότε συμπαρατάχθηκαν μαζί μας, να κινητοποιηθούν. Να καλέσουν τα μέλη τους, να εκδώσουν ανακοινώσεις και ψηφίσματα.

Καλούμε την νεολαία, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους συλλόγους τους, τους ποδηλάτες, τους ιστιοπλόους και ναυταθλητές, να αγωνισθούν για ένα χώρο που τους ανήκει.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας, να κάνει δική του υπόθεση την διέξοδο της πόλης μας στην θάλασσα της, να πιστέψει στην δύναμη του αγώνα. Οι αγώνες που έγιναν μέχρι τώρα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις η νίκη να είναι πλέον πολύ κοντά.

Καλούμε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, να ενεργοποιηθούν με την δημόσια τοποθέτηση τους, να συμβάλλουν στην ομόφωνη πρόσκληση από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 1/Απριλίου/2015, για την παλλαϊκή συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 4/Απριλίου/2015 στον μόλο της Αγίου Νικολάου.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή, να εκφράσει την ενότητα και την κοινή δράση, δίνοντας δύναμη ανυπέρβλητη στον αγώνα.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει το μακροχρόνιο αίτημα της πόλης, με ταχύτητα, όπως δημόσια υποσχέθηκε στον λαό της Πάτρας ο κ. Πρωθυπουργός τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις