Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος στον τελικό των επεισοδίων

Χάντμπολ: Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος στον τελικό...

Σε άδεις κερκίδες, μετά από διακοπή δυόμιση ωρών διεξήχθη ο τελικός

Η "γιορτή" του χάντμπολ χάλασε εξαιτίας των ανεγκέφαλων. Οι παίκτες έπαιξαν μπροστά σε άδειες κερκίδες και ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών, επικρατώντας της ΑΕΚ με 29-27.

Μετά από έναν επεισοδιακό τελικό στο Παλατάκι που διακόπηκε για δύο ώρες και είκοσι λεπτά ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 27-29 και "σήκωσε" το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας του, έπειτα την κατάκτηση του τροπαίου στην Κέρκυρα το 2012.

Το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά, αλλά στο 17', μόλις οι οπαδοί της "Ενωσης" μπήκαν στο γήπεδο, άρχισαν σοβαρά επεισόδια που οδήγησαν στην διακοπή του ντέρμπι για δύο ώρες και είκοσι λεπτά και την εκκένωση του PAOK Sports Arena.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Τσιλιμπάρης, Μπακαούκας 9, Φίλιππας, Ακριδόπουλος, Γεωργιάδης 2, Τσαούσης 3, Δημοσθένους 4, Νικολαϊδης 8, Κολιούλης, Μπαλάς, Κατσίκης, Ξηρός, Πλεχ, Παπαδόπουλος Γ. 1, Χατζηκωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Χ.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Γουργούμης, Ζάγκας, Παλάσκας 3, Τσαμουρίδης, Τσίλης 5, Νικολαϊδης, Κοκκώνης 4, Ιωαννίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 1, Αλβανός 9, Τσακίρης 6, Κωστακίδης, Κεσίδης Β., Τσεσμετζίδης, Κεσίδης Σ. 1

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports