Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το..."μυστήριο" της...ημέρας: Γέννησε τελικά η Ελένη Μενεγάκη;

Το..."μυστήριο" της...ημέρας: ...

Χαμός χθες με τις αντικρουόμενες πληροφορίες...

Από το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου ξεκίνησε το μυστήριο που αφορά στη γέννα της Ελένης Μενεγάκη όταν η παρουσιάστρια για πρώτη φορά δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, με τους συνεργάτες της να λένε: «Μας την έκανε, αλλά, για λόγο μας την έκανε».

Τα sites «πήραν φωτιά», τα δημοσιεύματα δεν είχαν τέλος και το ένα θέμα διέψευδε το άλλο με τους δημοσιογράφους να μην ξέρουν τι να πιστέψουν, τι να γράψουν και πώς να χειριστούν το θέμα.

Ίσως για πρώτη φορά στην ελληνική showbiz ο ένας ρωτούσε τον άλλο και οι πληροφορίες ήταν διάχυτες και μπερδεμένες.

Τι ώρα μπήκε στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια; Γέννησε το μεσημέρι; Γέννησε το απόγευμα; Δεν γέννησε ακόμα; Τα ερωτήματα πολλά και οι απαντήσεις «στον αέρα».

Ένα μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter προκάλεσε μεγαλύτερη αναταραχή αφού ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. «Ευχαριστώ για την αγάπη αλλά δεν έχω γεννήσει ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το Peoplegreece.com αρχικά επικοινώνησε με το γραφείο τύπου του Alpha που ισχυρίστηκαν ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι καλά, δεν γέννησε ακόμα και μάλιστα αύριο θα είναι κανονικά στην εκπομπή.

Μετά από ρεπορτάζ, πολλές ειδήσεις – αληθείς και μη – καταφέραμε να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

«Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε σήμερα το μεσημέρι στο Ιασώ για να κάνει μια ειδική εξέταση, για να ακούσει την καρδιά του μωρού, και να δει ότι όλα είναι καλά. Η εξέταση συγκεκριμένα λέγεται NST (Non Stressed Test) και έχει μικρή διάρκεια. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πήγε σπίτι της ενώ μπήκε και βγήκε από την πίσω πόρτα», είπε αποκλειστικά στο Peoplegreece.com, άνθρωπος μέσα από το μαιευτήριο.

Όσο για την παραπληροφόρηση που επικράτησε τις τελευταίες ώρες η ίδια πηγή ανέφερε πως κάποιοι άνθρωποι μέσα από το νοσοκομείο οι οποίοι είδαν την ωραία Ελένη στους διαδρόμους θεώρησαν πως γέννησε και δεν δίστασαν να μεταφέρουν την είδηση ως δεδομένο. Από τη στιγμή που άρχισε λοιπόν να κυκλοφορεί στα πηγαδάκια του νοσοκομείου δεν άργησε να γίνει talk of the town παρά το ότι τελικά επρόκειτο για false alarm.

Να τονίσουμε εδώ ότι όπως σας είχαμε γράψει η Ελένη Μενεγάκη έχει προγραμματίσει το ραντεβού της, για να γεννήσει, την ερχόμενη Κυριακή. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά τότε θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα εμφανιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή Ελένη καθώς και αν θα αποφασίσει να ενημερώσει ξανά το κοινό της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media – τακτική που όπως φαίνεται ακολουθεί!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight