Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακό πρόβλημα σε… πεζόδρομο – Καβαλάνε τα πεζοδρόμια οι οδηγοί για να κάνουν τη… "δουλειά" τους - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κυκλοφοριακό πρόβλημα σε… πεζόδρο...

Απίστευτα σκηνικά Ρήγα Φεραίου και Κανάρη

Καταστάσεις άκρως… ελληνικές και φυσικά Πατρινές εκτυλίσσονται σχεδόν καθημερινά στον πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου, ειδικά στο κομμάτι της από την Γούναρη και προς την Τριών Ναυάρχων.

Επί της ουσίας ο πεζόδρομος έχει καταργηθεί καθώς όπως καταγγέλλουν συμπολίτες στο thebest.gr, τα μηχανάκια και τα κάθε τύπου οχήματα χρησιμοποιούν κανονικότατα τη Ρήγα Φεραίου σαν να μην είχε ποτέ πεζοδρομηθεί.

Για παράδειγμα στη διασταύρωση με την Κανάρη, Ι.Χ., φορτηγάκια, μηχανάκια κ.α. ανεβαίνουν κανονικά την Κανάρη από την Αγίου Ανδρέου και την πλ. Πίνδου ή την κατεβαίνουν, επίσης σαν να μην συμβαίνει τίποτα, από την Μαιζώνος. Μάλιστα δεν λείπουν και τα τραγελαφικά περιστατικά με τον, κατ’ όνομα, πεζόδρομο να πνίγεται στο κυκλοφοριακό.

Μάλιστα οι οδηγοί δε διστάζουν να σκαρφαλώνουν με τα οχήματά τους τα πεζοδρόμια να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υψώνονται μπροστά τους και δεν είναι άλλα από τα κολονάκια που έχει τοποθετήσει στο σημείο ο Δήμος.

Τα συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, στη διασταύρωση της Ρήγα Φεραίου και Κανάρη, είχε καταστραφεί, λόγω αυτής της οδηγικής συμπεριφοράς των συμπολιτών, και η δημοτική Αρχή είχε υποχρεωθεί να αποκαταστήσει τις ζημιές. Όπως φαίνεται όμως το αυτί των παρανομούντων δεν ιδρώνει και είναι θέμα χρόνο το πεζοδρόμιο να σπάσει ξανά.

Ανάλογη εικόνα μας μεταφέρουν Πατρινοί και για όσα συμβαίνουν μέχρι την Τριών Ναυάρχων με βασική αιτία, πέραν του ωχαδερφισμού των Νεοελλήνων, να είναι η παντελής έλλειψη αστυνόμευσης των πεζόδρομου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις