Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εργατικό Κέντρο Πάτρας - "Να διατηρηθεί το τμήμα κοινωνικής εργασίας του ΑΤΕΙ Πάτρας και να αναβαθμιστεί"

Εργατικό Κέντρο Πάτρας - "Να διατηρ...
Μαρτάτος Tάκης

Το ΑΤΕΙ της Πάτρας είναι πόρος ζωής για την οικονομία και την αγορά εργασίας της Αχαΐας, συνεχίζει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας με ανακοίνωση του προς τα Μέσα ενημέρωσης τονίζει πως «είναι υπέρ της διατήρησης και αναβάθμισης των Τμημάτων του ΑΤΕΙ Πάτρας και όχι της κατάργησης του Τμήματος της Κοινωνικής Εργασίας και της ένταξής του στο Νέο Μηχανογραφικό Δελτίο των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών της Γ’ Λυκείου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το ΑΤΕΙ της Πάτρας είναι πόρος ζωής για την οικονομία και την αγορά εργασίας της Αχαΐας.

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας επισημαίνει ότι ένα ιδιαίτερα κοινωνικά ευαίσθητο Τμήμα, όπως αυτό της Κοινωνικής Εργασίας, που έχει προσφέρει τα μέγιστα σε άτομα με ειδικές ανάγκες και στις οικογένειες τους, χρειάζεται όχι μόνο να συνεχίσει να λειτουργεί αλλά και να αναβαθμιστεί, σε μία περίοδο που απειλούνται με διακοπή οι προνοιακές δομές.

Στο μεταξύ η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας εκφράζει τη βαθιά της λύπη για την απώλεια του αγωνιστή συναδέλφου, Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης, Βαλάση Κοτρώνη.

Ο εκλιπών αταλάντευτα και με σθένος υπηρέτησε το Συνδικαλιστικό Κίνημα επί σειρά ετών, την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων.

«Εκφράζουμε από καρδιάς τα θερμά σας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις