Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόψε ο Μητροπολίτης Πατρών στην Άνω Οβρυιά για τους Δ' Χαιρετισμούς

Απόψε ο Μητροπολίτης Πατρών στην Άνω Οβρ...

Στις 19.00 - Στις 21.15 θα τελέσει την καθιερωμένη ιερά αγρυπνία και τους Χαιρετισμούς στον παλαιό ναό του Αγίου Ανδρέου

Απόψε Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 στις 19.00 ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος θα βρεθεί στον ιερό ναό Προφήτου Ηλιού Άνω Οβρυιάς στην Πάτρα όπου θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Ακολούθως στις 21.15 ο κ.κ. Χρυσόστομος όπως κάθε Παρασκευή βράδυ θα τελέσει την ιερά αγρυπνία στον παλαιό ιερό ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών (Όρθρος–Χαιρετισμοί–Θεία Λειτουργία).

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 ο Μητροπολίτης Πατρών θα παραστεί στην εκδήλωση για τα 700 χρόνια της ιστορικής ιεράς Μονής Ομπλού που θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο του ΑΤΕΙ Πατρών.

Την δε Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 (Κυριακή Δ’ Νηστειών) το πρωί ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία που θα γίνει στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών ενώ το απόγευμα της Κυριακής στις 18.00 θα τελέσει τον Κατανυκτικό εσπερινό στον ιερόν Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών.

Να προσθέσουμε ακόμα πως την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 στις 18.30 θα λάβει χώρα εκδήλωση επετειακού περιεχομένου για την 25η Μαρτίου 1821 αφιερωμένη στους Νεομάρτυρες. Η εκδήλωση όπου θα παρευρεθεί και απευθύνει χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Πατρών, θα γίνει στο Συνεδριακό αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Πατρών, με την διοργανωτική πρωτοβουλία και σφραγίδα των Νεανικών ομάδων της Αναπλαστικής Σχολής Πατρών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις