Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με κατεπείγουσα διαδικασία στη Βουλή η νέα ρύθμιση των 100 δόσεων

Με κατεπείγουσα διαδικασία στη Βουλή η ν...

Το "τρέχει" το θέμα η κυβέρνηση

Την ψήφιση του νομοσχεδίου για την διεύρυνση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές εως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας επιθυμεί η κυβέρνηση επιδιώκοντας ότι μέσω του κοινοβουλευτικού σπριντ θα αρχίσουν να κυλούν έσοδα στα δημόσια ταμεία.

Συμφώνα με πληροφορίες το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στην Βουλή και να ακολουθήσει κατεπείγουσα διαδικασία. Αυτό σημαίνει πως θα  συζητηθεί από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή αύριο Τετάρτη και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια προς συζήτηση και ψήφιση την ερχόμενη Πέμπτη. Εαν εκδηλώσουν πρόθεση αρκετοί βουλευτές για να τοποθετηθούν τότε ενδεχομένως να υπάρξει συνεδρίαση και την Παρασκευή.

Πέραν αυτού, σήμερα ξεκινά η συνεδρίαση στην ολομέλεια του κοινοβουλίου  για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραστεί για να τοποθετηθεί και ο πρωθυπουργός.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το νομοσχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς ενώ αυτό που αφορά την επανασύσταση της ΕΡΤ θα πάει πίσω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις