Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 17 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα, 17 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Την ευκαιρία για όμορφα ταξιδάκια και ωραίες βόλτες θα φέρει η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο από σήμερα έως τις 11/4, ένα διάστημα με ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Θα γλυκάνει ο τρόπος που μιλάτε και γράφετε, κάτι που θα τραβήξει τους άλλους κοντά σας. Βελτίωση σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Κριός

Φεύγει σήμερα η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα σας προσέφερε τα δώρα της αγάπης, της ειρήνης και της ομορφιάς απ' τις 20/2. Τώρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, γι' αυτό αναμένεται βελτίωση στα έσοδα έως 11/4, ένα διάστημα στο οποίο θα κάνετε και πολύ ωραίες αγορές και θα ευχαριστηθείτε την υλική ζωή, το φαγητό, τη μουσική κλπ.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα η γλυκιά Αφροδίτη και θα γλυκάνει ανάλογα την εμφάνιση και την διάθεσή σας μέχρι τις 11/4 που θα κάτσει. Θα αυξήσει βέβαια κατακόρυφα τις κατακτήσεις σας. Περίοδος νέων σχέσεων, συνεργασιών, όμορφης κοινωνικής ζωής. Ιδανική εποχή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να ψωνίσετε καλλυντικά, ρούχα κλπ.

Δίδυμοι

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 11/4, θα φέρει την ολοκλήρωση συνεργασιών και το τελείωμα κύκλων σε σχέσεις, κάτι που δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστο. Πιθανά παρασκήνια στις σχέσεις και δεσμοί που μένουν κρυφοί. Προσέξτε όμως τις αυταπάτες και την φαντασία σας.

Καρκίνος

Θα φέρει αρμονία στις φιλίες σας και στις σχέσεις σας με ομάδες, συλλόγους, κόμματα η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο από σήμερα έως τις 11/4, ένα διάστημα στο οποίο θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας. Πιθανά φλερτ μέσα απ' το διαδίκτυο, ευχάριστη κοινωνική ζωή μέσα απ' τα online social media. Φιλίες που γίνονται έρωτες.

Λέων

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα βελτιώσει την κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα από σήμερα έως τις 11/4, ένα διάστημα στο οποίο θα φαίνεστε πιο γλυκείς και όμορφοι στο κοινό. Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις και για επαγγελματικές συνεργασίες. Πιθανά φλερτ με άτομα εξουσίας ή βελτίωση στις σχέσεις σας μαζί τους.

Παρθένος

Ευνοϊκή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο από σήμερα έως τις 11/4, η οποία θα ανεβάσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν φλερτ με άτομα απ' το εξωτερικό. Τα ταξίδια είναι πηγή όμορφων εμπειριών και χαλάρωσης. Ευνοούνται επίσης οι νομικοί συμβιβασμοί.

Ζυγός

Σήμερα αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη, περνά στον Ταύρο, απ' όπου θα βαθύνει και θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή. Η σχέση σας με τον σύντροφο γίνεται πιο ουσιαστική και ικανοποιητική, το ίδιο και η σεξουαλική σας ζωή. Η διέλευση αυτή θα φέρει επίσης εύνοια οικονομική, ενώ είναι πιθανό να λάβετε χορηγίες και στήριξη από τρίτους.

Σκορπιός

Πολύ καλή για τις σχέσεις σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο από σήμερα έως τις 11/4, ένα διάστημα με περισσότερη αρμονία και αγάπη στους δεσμούς σας αλλά και στις συνεργασίες. Νέοι έρωτες και συνεργάτες, ωραίες παρουσίες στη ζωή σας. Όμορφη κοινωνική ζωή. Ιδανική περίοδος για γάμο.

Τοξότης

Με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα έως τις 11/4, θα ομορφύνει η καθημερινότητά σας, την οποία θα απολαύσετε περισσότερο. Εκτίμηση των μικρών πραγμάτων. Επίσης η διέλευση αυτή θα βελτιώσει το κλίμα στο χώρο δουλειάς και η εργασία σας θα γίνεται πιο άνετα. Πιθανά και φλερτ μέσα απ' τη δουλειά. Βελτίωση και στην υγεία.

Αιγόκερως

Εύνοια στα αισθηματικά θα φέρει η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο από σήμερα έως τις 11/4, ένα διάστημα με φλερτ και με ωραίες στιγμές έρωτα και διασκέδασης. Αυξάνει επίσης η δημιουργικότητά σας. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά βελτιώνονται και υπάρχει περισσότερη αγάπη και αρμονία. Ιδανικό διάστημα για περιποίηση της εμφάνισής σας.

Υδροχόος

Αλλάζει ζώδιο σήμερα η ευμενής Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 11/4 θα φέρει αρμονία στο σπίτι και με τους δικούς σας – βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων. Ιδανική περίοδος για να φροντίσετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Όμορφες στιγμές οικιακής θαλπωρής. Εύνοια επίσης σε ζητήματα ακινήτων, με πιθανές καλές αγοραπωλησίες. Ειρήνη συναισθημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being