Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πέρασμα του Ολυμπιακού από την Πυλαία για την Α1 μπάσκετ

Πέρασμα του Ολυμπιακού από την Πυλαία γι...

Ολοταχώς για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια οι ερυθρόλευκοι

Παρά τις απουσίες του (Σπανούλης, Πέτγουεϊ, Κατσίβελης, Τσαϊρέλης), ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από την Πυλαία νικώντας τον ΠΑΟΚ με 88-72 και έμεινε στην κορυφή της Α1. Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Ντάνστον οι πρωταγωνιστές της νίκης.

Οσοι περίμεναν ντέρμπι στην Πυλαία γρήγορα διαψεύστηκαν αφού ο Ολυμπιακός έδρασε τάχιστα και αποτελεσματικά. Περνώντας την μπάλα στους ψηλούς, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε αμέσως διαφορά (7-20) αφού ο ΠΑΟΚ δεν αποδείχθηκε ικανός να βρει απαντήσεις.

Με υπερδιπλάσιες ασίστ από τον αντίπαλό του στο ημίχρονο (3-11) και με τον Πρίντεζη να δίνει όλες τις απαραίτητες λύσεις στο σκοράρισμα ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα για να διατηρήσει το χάντικαπ σε υψηλά επίπεδα (20-35, 24-43) και ουσιαστικά να εξασφαλίσει τη νίκη πολύ πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης και να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του Βασίλη Σπανούλη και του Μπρεντ Πέτγουεϊ όμως κάθε φορά που έχτιζε ένα μικρό σερί, ο Ολυμπιακός απαντούσε άμεσα. Οταν δε η διαφορά ξεπέρασε και τους 20 πόντους (49-70) όλα τελείωσαν.  Το μόνο αγκάθι για τους "ερυθρόλευκους" από αυτό το ματς ήταν ο τραυματισμός του Λαφαγέτ.

Τα δεκάλεπτα: 13-26, 34-48, 53-70, 72-88

ΠΑΟΚ: Λάνγκφορντ 19 (1), Λιάπης 2, Κάρτερ 15 (1), Τσόχλας, Δέδας 3 (1), Μαργαρίτης 6, Όντουμ 10, Βον 3, Σιναντίνοβιτς 2, Χαριτόπουλος 6, Σαλούστρος 6.

Ολυμπιακός: Χάντερ 5, Ντάνστον 6, Ντάρντεν 11 (1), Παπαπέτρου 3, Σλούκας 9 (1), Λαφαγιέτ 14 (2), Λοτζέσκι 15 (2), Χριστοδούλου, Πρίντεζης 14 (2),  Αγραβάνης, Μάντζαρης 7 (1), Καββαδάς 4.

 

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports