Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Βλέποντας την Βίκυ Σταμάτη δεν ένιωσα ούτε ικανοποίηση, ούτε δικαίωση, ούτε κάθαρση

Βλέποντας την Βίκυ  Σταμάτη δεν ένιωσα ο...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Tης Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν η κάθαρση μπορεί να... βλέπει τέτοιες εικόνες, ή να ικανοποιείται μέσω αυτών το κοινό περί δικαίου αίσθημα, όμως εγώ αντικρύζοντας την άθλια εικόνα της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο, δεν νιώθω τίποτε από τα δυό: Ούτε ικανοποίηση, ούτε κάθαρση.

ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ θλίψη νιώθω για όσους επιμένουν να θεωρούν αυτή τη σκιά ανθρώπου επικίνδυνη και για όσους έκαναν χρήση των φωτογραφιών  της όχι για να ευαισθητοποιήσουν για την κατάσταση του προσώπου, αλλά για να παιανίσουν χαρά, σχολιάζοντας το πριν, των ακριβών κοσμημάτων και ρούχων με το τώρα της πτώσης και της συντριβής.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ που το σωφρονιστικό σύστημα εξακολουθεί να  επιμένει στην εξάντληση της αυστηρότητάς του σε μια γυναίκα που καταρρέει όταν έξω κυκλοφορούν χιλιάδες μικροί και μεγάλοι απατεώνες που δεν πάσχουν, όπως η Σταμάτη, η οποία αν ήταν σε θέση να εργαστεί, αν δηλαδή ήταν ψυχικά υγιής, θα είχε ήδη εκτίσει την ποινή της, ούτε έχουν ένα παιδί να περιφέρεται χωρίς γονείς.  “Στις φυλακές Κορυδαλλού συναντιόταν στον προαύλιο χώρο του κεντρικού καταστήματος και ήταν μικρό παιδί και το ξεγελούσαν. Τώρα δεν μπορούν να το πάνε στο Δρομοκαΐτειο. Όποτε πηγαίνει να το δει προσπαθούν να το ξεγελάσουν και να μην του μεταφέρουν αυτήν την άσχημη εικόνα” είπε ο Αλέξης Κούγιας για την περίπτωση.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ποτέ ότι θα συμφωνήσω σε κάτι με τον Αλέξη Κούγια, αλλά αυτή η κατάσταση δεν μου θυμίζει ούτε σωφρονισμό, ούτε δικαίωση. Μετά από ένα σημείο, μου θυμίζει εκδίκηση και αυτό δεν καθαίρει την πολιτική και δικαστική ζωή του τόπου.

OXI ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι αυτή η  εικόνα είναι στημένη και προϊόν υπερασπιστικής γραμμής όπως με πάθος υποστήριζαν και εξακολουθούν να υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της δεξιάς προπαγάνδας που μέσω του Τσοχατζόπουλου και όλου  του σογιού του, αποφάσισαν να ξεπλύνουν όλα τα εν Ελλάδι αμαρτήματα και να βυθίσουν το ΠΑΣΟΚ στον βάλτο που του άξιζε μεν, με συγκάτοικο δε, για να μην πω με αρκετούς δεξιούς συγκατοίκους.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ότι αυτή η εικόνα που είδαμε σκηνοθετείται και αν σκηνοθετείται, αυτό δεν συμβαίνει σε τόσο βάθος χρόνου και με τέτοια επιμονή.

ΝΑΙ, Η ΣΤΑΜΑΤΗ αποτέλεσε πρότυπο μιας χώρας που βυθίστηκε στην αρπαχτή και την ρεμούλα με πρωταγωνιστή τον Άκη. Ναι της άξιζε η μέγιστη τιμωρία. Έχω την αίσθηση όμως ότι αυτή η εικόνα που είδαμε, είναι η μέγιστη τιμωρία.

ΟΠΩΣ έχω την αίσθηση και ότι αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί για πολύ, η τιμωρία θα χάσει το νοήμά της και θα αρχίσει να κρυφοκοιτάζει με νόημα το σύστημα που πίσω απο την  Σταμάτη έκρυψε με πάθος  τις πολλές πομπές του και ξέχασε την ανθρωπιά του. Γιατί έτσι βολεύει.

Η ΕΛΛΑΔΑ τιμωρεί, δεν εκδικείται.  Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο αξιολύπητος, που δεν μπορεί πιά να προκαλέσει φθόνο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις