Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης η Τασία Μανωλοπούλου με 1105 ψήφους - Μιλά στο thebest.gr για την επόμενη ημέρα

Πάτρα: Πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Πολυτε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τρίτη αργά το απόγευμα τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Η Τασία Μανωλοπούλου είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδορς της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων. Χθες πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης . Τα αποτελέσματα για τον Πρόεδρο της Οργάνωσης βγήκαν χθες και σύμφωνα με αυτά η Τασία Μανωλοπούλου  εξελέγη με  1105 ψήφους. Ο επίσης υποψήφιος  για τη θέση του Προέδρου, Βασίλης Αβραμόπουλος, έλαβε 625 ψήφους.

Οι δικαστικοί πήραν τα ψηφοδέλτια που αφορούν στα υπόλοιπα μέλη της πολυτεκνικής οργάνωσης και τα αποτελέσματα αναμένονται να "βγουν" όχι νωρίτερα απο το απόγευμα της Τρίτης.

Το thebest.gr μίλησε με την κα Τασία Μανωλοπούλου η οποία δήλωσε πολύ χαρούμενη για την προτίμηση στο πρόσωπό της απο τους πολύτεκνους. "Καταρχήν είναι η πρώτη νίκη γυναίκας ως προέδρου στον πολυτεκνικό σύλλογο. Επιπλέον σε αυτή την εκλογική διαδικασία συμμετείχαν περισσότεροι απο κάθε αλλη φορα κάτι που ισχυροποιεί την εντολή αλλα καταδεικνύει και την ανάγκη για δουλειά και παρεμβατικότητα", μας είπε η κα Μανωλοπούλου.

Συνολικά ψήφισαν 1814 άτομα. Η διαδικασία ήταν ομαλή και διήρκησε περίπου 10 ώρες (από τις 08.00 μεχρι τις 18.00). Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν παρατράγουδα και διαξιφισμοί.

"Η μεγάλη νίκη αποτελεί παράλληλα και μεγάλη ευθύνη για μένα ως πρώτη γυναίκα στην πολυτεκνικη οργάνωση. Για να πάει η οργάνωση μπροστά ακόμη πιο δυνατή και ενωμένη ώστε να προσφέρουμε στους πολύτεκνους τις καλύτερες δσυνατές υπηρεσίες", συνέχισε η νέα πρόεδρος.

"Περιμένω την Τρίτη και τα υπόλοιπα αποτελέσματα για τα άλλα 10 μέλη για τον γραμματέα, το διοικητικό συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή. Είναι πολύ σημαντικό, για να αρχίσουμε άμεσα δουλειά", κατέληξε η κα Μανωλοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις