Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις κάλπες σήμερα Κυριακή οι πολύτεκνοι της Πάτρας και των περιχώρων

Στις κάλπες σήμερα Κυριακή οι πολύτεκνοι...

Θα εκλέξουν τη νέα διοίκηση του συλλόγου τους

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή τα μέλη της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων για να εκλέξουν τη νέα διοίκηση του συλλόγου τους, στις αρχαιρεσίες που γίνονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο Κουκούλι Πάτρας.

Οι εκλογές γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο, αλλά μεταξύ δύο αντίπαλων «στρατοπέδων» καθώς η θέση του προέδρου διεκδικείται από δύο υποψήφιους, την Τασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου και τον Βασίλη Αβραμόπουλο, οι οποίοι εδώ και ημέρες διασταυρώνουν τα ξίφη τους με ανακοινώσεις και ανταλλαγές αιχμών διά του Τύπου.

Το κλίμα είναι συγκρουσιακό μεταξύ των δύο παρατάξεων, όπως διεφάνη και το προηγούμενο διάστημα και δεν περιορίστηκε στη διαμάχη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία για το θέμα των ετήσιων συνδρομών το οποίο θα λυθεί στα δικαστήρια, αλλά επεκτάθηκε και σε πλήθος άλλων θεμάτων που αφορούν τον τρόπο διαχείρισης και την εν γένει στάση της οργάνωσης απέναντι στις περικοπές που υπέστησαν κεκτημένα των πολυτέκνων.

Ενα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτή τη διαμάχη, είναι και το γεγονός ότι μεταξύ των δύο αντικρουόμενων πλευρών, υπάρχουν κοινές κομματικές καταβολές από το παρελθόν.

Στις εκλογές της Κυριακής, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της Οργάνωσης που είναι τακτοποιημένα οικονομικά και εφόσον έχει παρέλθει εξάμηνο από της ημερομηνίας εγγραφής τους, με την επίδειξη της κάρτας πολυτέκνου θεωρημένης και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και οι ψηφοφόροι θα έχουν δικαίωμα να βάζουν ένα σταυρό προτίμησης για τους υποψηφίους για το αξίωμα του προέδρου και του γενικού γραμματέα, από ένα έως επτά σταυρούς προτίμησης για τους υποψηφίους του διοικητικού συμβουλίου και από ένα έως τρείς σταυρούς προτίμησης για τους υποψηφίους της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Για το αξίωμα του προέδρου, υποψήφιοι είναι οι:Αβραμόπουλος Βασίλειος και Μανωλοπούλου -Νικολοπούλου Αναστασία.

Για το αξίωμα του γενικού γραμματέα υποψήφιοι είναι οι Γιαχαλής Αντώνιος (ιερέας) και Λεχουρίτης ΑντώνιοςΓια το αξίωμα του συμβούλου, υποψήφιοι είναι οι:Αβραμόπουλος Γεώργιος, Αγγελοπούλου Παναγιώτα, Αλεξόπουλος Ανδρέας, Αμαξάς Ιωάννης, Αναστασόπουλος Ελευθέριος (ιερέας), Αρνιακός Αναστάσιος,Βέρρας Ηλίας, Γεωργαντάς Δημήτριος, Γεωργόπουλος Αριστείδης, Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Γιωργιόπουλος Αγγελος, Γραμματσούλιας Παναγιώτης, Δημοπούλου-Βαρβαρέσου Γεωργία, Διονυσακόπουλος Διονύσιος, Δουλαβέρης Φώτιος, Ζαφειράκης Αναστάσιος, Ζαχαρόπουλος Νικόλαος, Κάκκος Αθανάσιος, Κανελλόπουλος Θεόδωρος, Κοκκώνης Χρυσοβαλάντης, Μακρόπουλος Δημήτριος, Μαραβέλιας Δημήτριος, Μαστρογιαννόπουλος Γεώργιος, Μπαϊρακτάρη Παναγιώτα, Νικολόπουλος Αθανάσιος, Παντελή Χαρά, Παπαλεξόπουλος Αλέξιος, Παρασκευόπουλος Γεώργιος, Πουλάδος Γεώργιος, Σιμωτάς Δημήτριος, Σουβαλιώτης Κωνσταντίνος, Τζιλιλή Αννα, Τσίχλας Κωνσταντίνος, Φραντζής Γεώργιος.

Για το αξίωμα της Εξελεγκτικής Επιτροπής υποψήφιοι είναι οι:

Γεωργόπουλος Γεώργιος, Μανέτας Ιωάννης, Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, Παρασκευοπούλου Κλεοπάτρα, Πουλίδας Νικόλαος, Πτερνέας Παναγιώτης, Σταθοπούλου Ελένη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις