Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 2 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα, 2 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Παραγωγική μέρα η σημερινή, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να σας κάνουν αποτελεσματικούς στη δουλειά αλλά και σε καθημερινές εργασίες και λεπτομέρειες. Τακτοποιείτε εύκολα και γρήγορα θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, ενώ βελτιώνονται τα έσοδα με δικές σας πρωτοβουλίες. Απολαμβάνετε την καθημερινότητα. Καλή μέρα για ενασχόληση με υγεία και διατροφή.

Κριός

Η εργασιακή εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα και καλά, με την Σελήνη απ' τον Λέοντα να προσφέρει ζωτικότητα, θετικότητα και δημιουργικότητα. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει δε, σας βοηθούν να είστε ιδιαίτερα συνεπείς κι αποτελεσματικοί – καλή μέρα για δράσεις και πρωτοβουλίες. Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, διασκέδαση, παιχνίδι, σπορ, επαφή με τα παιδιά.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη τονίζει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει σάς βοηθούν να τακτοποιήσετε εύκολα και γρήγορα ανάλογα ζητήματα αλλά και θέματα οικονομικά. Βάζετε σε τάξη τόσο τον χώρο σας, όσο και τον συναισθηματικό σας κόσμο, και νιώθετε περισσότερο ψυχικό έλεγχο, δύναμη, αισιοδοξία και σταθερότητα.

Δίδυμοι

Μια θετική, ζωηρή κι ευχάριστη μέρα, η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή, καθώς η Σελήνη τονίζει τον οίκο της επικοινωνίας, της μάθησης αλλά και των μετακινήσεων. Πιθανές ωραίες συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις. Τα σχέδια, οι σχέσεις και τυχόν συμφωνίες προχωρούν γρήγορα κι αποτελεσματικά. Μαθήματα, γράψιμο, διάβασμα. Συναντήσεις με συγγενείς.

Καρκίνος

Τονίζει τον οικονομικό σας τομέα σήμερα η Σελήνη, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει σας βοηθούν να τακτοποιήσετε εύκολα και γρήγορα διάφορες πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Βελτίωση στα έσοδα. Θετικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά. Απολαμβάνετε τα αποκτήματά σας, την υλική ζωή, το καλό φαγητό και το αίσθημα ασφάλειας.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα εξωστρεφής, δραστήρια και θετική, ιδανική για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει δε, σας βοηθούν να είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις δράσεις σας και πιο υπεύθυνοι. Περισσότερη ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση κι αίσθημα δύναμης και κύρους. Ξέρετε καλύτερα τι είστε.

Παρθένος

Καθώς διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο η Σελήνη σήμερα, θα είναι μια μέρα ολοκλήρωσης θεμάτων και κύκλων, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει βοηθούν προς την εύκολη και γρήγορη τακτοποίηση διάφορων ζητημάτων. Οι ώρες απομόνωσης θα είναι εποικοδομητικές. Δυναμώνει η ψυχολογία σας και  νιώθετε περισσότερη σταθερότητα εσωτερική και έλεγχο.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης και θα είναι μια μέρα κοινωνική, με συναντήσεις με παρέες, γνωστούς και με συμμετοχή σε συλλόγους, κόμματα, ομάδες, σε ευχάριστο κλίμα. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει βοηθούν στο προχώρημα σχεδίων, ενώ οι φίλοι είναι βοηθητικοί. Καλές εξελίξεις και πρωτοβουλίες σε σχέσεις, συνεργασίες, επαφές.

Σκορπιός

Αρκετά καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με την Σελήνη να τονίζει τον οίκο αυτό, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει σάς κάνουν δραστήριους κι αποτελεσματικούς. Καλή μέρα για εργασιακά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Φαίνεστε πιο πολύ επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά σήμερα – προωθήστε τον εαυτό σας. Σταθεροποίηση στα οικονομικά.

Τοξότης

Αισιόδοξη και δραστήρια μέρα, με θετικά ανοίγματα και πρωτοβουλίες, ενώ οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης σάς βοηθούν να είστε πιο συνεπείς, γρήγοροι, αποτελεσματικοί και στοχευμένοι. Θετικές εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, νομικά ζητήματα. Αυξημένη ζωτικότητα, χαρά αλλά και σταθερότητα. Η ζωή έχει νόημα, λέτε σήμερα.

Αιγόκερως

Ευνοείται σήμερα η τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, κυρίως ότι αφορά δάνεια, φορολογικά, επενδύσεις, κληρονομικά, συντάξεις ή άλλα σχετικά ζητήματα. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη προσφέρουν δύναμη ψυχική – καλή μέρα για ψυχανάλυση. Θα είναι και μια ερωτική μέρα, όπου η σχέση με τον σύντροφο γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική.

Υδροχόος

Κοινωνική κι ευχάριστη μέρα, με την εστίαση της προσοχής σας να βρίσκεται σήμερα στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Οι θετικές όψεις της Σελήνης φέρνουν καλές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ μπορεί να παίρνετε πρωτοβουλίες για να κάνετε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Τα σχέδιά σας προχωρούν καλά και σταθερά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being