Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσων Φωτήλας: "Το Ποτάμι κέρδισε το στοίχημα, χωρίς προστάτες και χωρίς χορηγούς"

Ιάσων Φωτήλας: "Το Ποτάμι κέρδισε τ...

Τί είπε ο βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού σε συνέντευξή του

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos FM 96,5 της Κεφαλλονιάς και την εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού, κ. Ιάσονας Φωτήλας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο βουλευτής του Ποταμιού αναφέρθηκε τόσο στα πολιτικά δρώμενα, όσο και στη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του κόμματος.

«Το Ποτάμι κέρδισε το στοίχημα, χωρίς προστάτες και χωρίς χορηγούς» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας: «συνεχίζουμε, με στόχο να αλλάξουμε τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας».

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, τόνισε πως «πρέπει να γίνει μια συμφωνία και χαιρετίζουμε το γεγονός ότι γίνεται μια γενναία στροφή προς τον ρεαλισμό».

Ο κ. Φωτήλας μίλησε και για τη στάση που τηρεί ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, επισημαίνοντας πως πρέπει να εγκαταλείψει αυτή τη διάθεση ναρκισσισμού που τον διακρίνει και να αρχίσουμε να δουλεύουμε, δεδομένου ότι σύντομα θα αντιμετωπίσουμε σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.
Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού μίλησε και για ζητήματα όπως η κατάργηση των πρότυπων σχολείων, χαρακτηρίζοντας τα μέτρα αυτά ως αντιμεταρρυθμίσεις.

Προέτρεψε, επιπλέον, τον ΣΥΡΙΖΑ να μην φοβάται ούτε το εσωτερικό του, ούτε τη συγκυβέρνηση και ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι θα βρίσκεται με το μέρος της κυβέρνησης σε οποίες μεταρρυθμίσεις επιχειρήσει προς όφελος της χώρας.

Ο κ. Φωτήλας μίλησε επίσης και για πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες αφορούν τους μη-εκλεγέντες υποψηφίους του, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αφήσει ούτε έναν υποψήφιο μη-εκλεγέντα χωρίς κάποια θέση στη Δημόσια Διοίκηση».

Τελείωσε τη συνέντευξη λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε μεταρρυθμίσεις με το σωστό τρόπο, να αψηφήσει και να δυσαρεστήσει συντεχνίες, φατρίες, συμφέροντα ακόμη και κάποιους μέσα στο ίδιο το κόμμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις