Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παπαγιαννόπουλος: "Συγχαρητήρια στους μικρούς μας"

Παπαγιαννόπουλος: "Συγχαρητήρια στο...

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας των σπορ ευχαρίστησε επίσης και τους Πατρινούς φιλάθλους

H Ακαδημία των σπορ γνώρισε την ήττα από το Σεριφάτο χθες ωστόσο όπως ήταν λογικό ο  τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών του κόντρα στην πρώτη ομάδα του ομίλου. Όπως τόνισε:

" Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν χτες στο Κουκούλι και μας στήριξαν στην προσπάθεια μας. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο και καταφέραμε να τον εκμηδενίσουμε στις τελικές του προσπάθειες για  να μην έχουν αποτέλεσμα.

Μπορεί να έχουμε θέληση από αγώνα σε αγώνα,  αγωνιστικά όμως δεν  προχωράμε γιατί  δεν φτάνει  μόνον αυτό. Όταν έχεις αστοχία σε πέναλτι και αιφνιδιασμούς τότε σίγουρα θα χάσεις τον αγώνα.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε τέτοια "δώρα" στους αντιπάλους,  γιατί το ίδιο ακριβώς το κάναμε για άλλη μια φορά φέτος στην έδρα μας και μας στοίχισε την δεύτερη ήττα μέσα στην σπίτι  μας.

Συγχαρητήρια στους μικρούς μας,  διότι χτες  απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα με αρκετούς αντιπάλους παίκτες να έχουν εμπειρία μεγαλύτερων  κατηγοριών,  τους  αντιμετωπίσαμε ως ίσο προς ίσο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αδικηθήκαμε στο τέλος,  αφού η νίκη έγειρε προς τους φιλοξενούμενους που έπαιζαν υπεράριθμα ".

*  Για την 12η αγωνιστική την Κυριακή στις 7.00 μ.μ. στο Κουκούλι η Ακαδημία των Σπορ θα αντιμετωπίσει τον ΒΑΟ Κορίνθου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports